Лайм

48-річна акторка Гіларі Свонк стала мамою двійнят: перше фото з малюками

Зірка поділилася радісною новиною

Американська акторка, дворазова лауреатка премії "Оскар" та "Золотий глобус" Гіларі Свонк, про вагітність якої стало відомо у жовтні минулого року, народила двійню. Перше фото зі своїми малюками – хлопчиком та дівчинкою – вона вже оприлюднила у соціальних мережах.

"Це було нелегко. Але хлопчик (і дівчинка!) були того варті. З Великоднем! Публікую пост зі справжнього раю", - написала знаменитість у Instagram. На опублікованому знімку вона позувала спиною до об'єктиву, тримаючи на руках своїх новонароджених дітей.

Фото: instagram.com/hilaryswank

Колеги та шанувальники продовжують вітати зірку з поповненням у родині. Ось деякі їхні коментарі:

"Благослови вас, Боже. Це найнезвичайніша подорож у світі. Так рада за всіх вас", "Ласкаво просимо додому, янголи", "Молодець, Свонк! Молодець!", "Таааак неймовірно! З першим Великоднем янголів", "Вітаю", "Найщиріші вітання, ти будеш чудовою мамою", "Я так рада за вас! Люблю вас усіх", "Ласкаво просимо на планету Земля, малята. Сподіваюся, вам тут сподобається", "Посилаю тобі багато любові! Радий за вас!".

Фото: instagram.com/hilaryswank

48-річна зірка фільмів "Хлопці не плачуть" та "Крихітка на мільйон" не приховувала, що про дітей мріяла давно. Свою вагітність у такому віці вона назвала справжнім дивом. "Це таке благословення. Цілковите диво. Це неймовірно", - ділилася акторка раніше.

"Це те, чого я дуже давно хотіла. Ще й не один, а двоє. Не можу в це повірити. Як приємно мати можливість говорити про це та ділитися цим", - говорила Свонк, коли дізналася, що у неї будуть двійнята.

Читайте на тему: Моє серце: 42-річна Періс Хілтон замилувала мережу чорно-білими фото з маленьким сином.

Гіларі Свонк з чоловікомФото: instagram.com/hilaryswank

Батьком малюків є Філіп Шнайдер, за якого Гіларі вийшла заміж у 2018 році. Закохані обмінялися обручками у заповіднику Сент-Люсія у Каліфорнії біля 800-річних дерев.

Нагадаємо, Гіларі Свонк - 48-річна американська акторка і кінопродюсерка. Стала відомою в 1992 році завдяки своїй ролі в телесеріалі "Кемп Уайлдер", а також після другорядної ролі у фільмі "Баффі, винищувачка вампірів".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян