Лайм

Бред Пейслі заспівав "Червону руту" з українцями: фото та відео виступу у центрі Києва

На імпровізований концерт встигли потрапити люди, що проходили повз, а також журналісти

Американський кантрі-співак Бред Пейслі приїхав до України, як і багато інших світових знаменитостей. У центрі Києва він виконав свої композиції, а також разом із українцями заспівав легендарну пісню "Червона рута".

Відео яскравого моменту вже з'явилося на сторінці платформи UNITED24 у Facebook. "Багаторазовий лауреат премій "Греммі" та Academy of Country Music Awards виконав свій сингл "Same Here", стоячи перед знищеною російською технікою на Михайлівській площі. А потім взяв новий акорд і заспівав "Червону руту", - говориться в публікації.

Фото: UNITED24

Фото: UNITED24

Сам Пейслі також прокоментував свій візит до нашої країни. Він зазначив, що робить усе від себе можливе, аби допомогти державі. Інших чоловік закликав робити те саме: "Я знаходжусь на станції метро в Києві, де тисячі людей переховуються під час повітряної тривоги. Понад рік тому росія завдала нищівного удару по цьому народові. Я роблю все, що в моїх силах, аби допомогти, і закликаю вас робити те саме".

Фото: UNITED24

Фото: UNITED24

Навіть те, що в момент виступу йшов дощ, не зупинило зірку і він продовжив імпровізований концерт у столиці. На захід встигли потрапити люди, які проходили повз, а також деякі журналісти.

Читайте також: Орландо Блум зустрівся з Зеленським і зворушив історією про багатодітну українську родину.

Фото: UNITED24

Нагадаємо, що в січні 2023 року Бред Пейслі став амбассадором платформи UNITED 24. Він підтримує напрямок відновлення нашої країни. Тоді, під час онлайн-розмови з Володимиром Зеленським, виконавець заявив, що пишається тим, що має змогу приєднатися до платформи та допомогти.

Фото: UNITED24

Також артист брав участь у благодійному телемарафоні Ukraine: Answering the Call, який транслювали в прайм-тайм три американські канали. Його сингл “Same Here”, в якому він використав запис із онлайн-конференції з Володимиром Зеленським, посів перше місце серед завантажень в Apple Music.

Бред Дуглас Пейслі – 50-річний американський кантрі-співак та автор пісень. Свій дебютний альбом "Who Needs Pictures" випустив у 1999 році. З того часу вийшло десять студійних альбомів та різдвяні збірка, всі під лейблом Arista Nashville. Пейслі випустив понад 40 синглів. По всьому світу було продано понад 11 мільйонів копій його альбомів.

Пейслі виграв три "Греммі", 14 Academy of Country Music Awards, 14 Country Music Association Awards та дві American Music Awards.

Після початку повномасштабного вторгнення підтримав Україну. Зокрема, у березні цього року заявив, що перерахує на відбудову країни роялті за трек "Same Here".

  • У лютому оскароносний режисер Мішель Хазанавічус, який пожертвував 125 тис. євро на український шпиталь, приїжджав до Києва.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття