Лайм

Нас чекає шлях корекції: Катерина Репяхова розповіла про затримку мовлення у маленького сина

Молода мама поділилася подробицями

Дружина українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка нещодавно наважилася на ринопластику, розповіла про маленького сина. Вона зазначила, що Михайло, якому в червні виповниться два роки, досі не розмовляє. Через це мама хлопчика змушена була звернутися до лікарів.

Детальніше про це дівчина написала у своєму блозі в Instagram. Вона повідомила, що після консультації експерта, яка тривала більше години, на її дитину "чекає шлях корекції".

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

"Всім привіт! Ранок розпочався в нас сьогодні рано. Їхали до невролога на інший кінець міста. Більше години були у лікаря, спілкувалися… Нас чекає шлях корекції затримки мовлення. Консультація лора, дефектолога-логопеда, психолога, електроенцефалограма та інші аналізи", - поділилася Катерина у stories.

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Раніше Репяхова також розповідала, що наразі намагається відучити сина від пустушки, і поки що це викликає складнощі. Молода мама зізнається, що це для неї випробування, яке потрібно пережити:

Читайте на тему: Я б йому підтяжку зробила: дружина Віктора Павліка розкритикувала його зовнішність.

"Вчора, як тільки приїхала додому, забрала у Міші пустушку. Всю ніж були без неї. Все було добре, а вдень почав її шукати. Такі нерви, що не можу вам передати. Це треба пережити. До речі, в понеділок їдемо з Михасиком до невролога щодо питання запуску мовлення".

Катерина Репяхова з чоловіком та синомФото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, Катерина Реп'яхова - четверта дружина Віктора Павліка. Пара одружилася у травні 2020 року. Вже за рік, 15 червня 2021 року, дівчина народила своєму обранцю сина, якого вони назвали Михайлом.

Від першого шлюбу співак має сина Олександра (38 років), другого – доньку Христину (36 років). Третій син артиста Павло помер від раку у 2020 році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували