Лайм

У мережі обговорюють діагноз Олега Винника, який розкрив український блогер

Знаменитість зараз знаходиться в Берліні

Виконавець Олег Винник з початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну зник з публічного простору. Ситуацію артист пояснювати не став, тому його колегам та шанувальникам доводиться вже котрий місяць поспіль лише робити припущення та здогадуватися, що ж сталося насправді.

Раніше Оля Полякова та Міла Єремєєва говорили про те, що співак має проблеми зі здоров'ям. Однак ніякого діагнозу вони називати не стали. Цього разу блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі озвучив можливу хворобу знаменитості. За словами чоловіка, Винник бореться з онкологією та наразі проходить лікування у Берліні.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

"Хворіє він онкологічним захворюванням. Ані Слава Дьомін, ані Маша Єфросиніна, ані Оля Полякова – ніхто не хотів озвучувати діагноз, тому що у нас все толерується у суспільстві шоубізнесовому, у нас усі усміхаються одне одному, грають за правилами. Досить важко він його переносив, переніс, лікується. Перебуває у Берліні", - сказав Беспалов.

Читайте на тему: Як зараз виглядає Олег Винник, який з початку війни перестав з'являтися на публіці: фото.

Також блогер зазначив, що виконавець не планує повертатися до України. Про це йому стало відомо джерел, які працюють в клініці, де лікується зірка:

"Якщо ви пошукаєте інформацію в європейських джерелах патенти товарного знаку, Олег Винник встиг запатентувати своє ім'я саме в Німеччині. Тож, скоріш за все, Олег не повернеться".

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Після озвученого Беспаловим діагнозу фанати Винника не на жарт злякалася за свого кумира та у коментарях під відео бажають йому якнайшвидшого одужання та міцного здоров'я. Ось що вони пишуть цього приводу:

"Олегу Виннику бажаю виздоровлення від страшного недугу. Він талант. Чекаємо його в Україні. Про всіх інших немає що говорити", "Дай бог йому одужати, хоча таких щасливчиків не так багато", "Дай Боже, щоб Олег одужав і, поборовши свою хворобу, дарував свої пісні", "Шкода Олега Винника! Що ж, головне, щоб зцілився і був здоровий".

Фото: YouTube

Фото: YouTube

"Винника не чіпайте! Виздоровлення йому і повернення! Чекаємо його", "Олегу Виннику бажаю швидкого одужання та повернення на рідну землю, де його люблять та чекають багато його шанувальників. Велика подяка Олегу, що допомагає нашій армії", "Всі, крім Олега Винника, персонажі не варті "ломаного гроша". Не варто про них згадувати. Олегу дай Боже здоров'я. Його українці згадують тільки позитивно. Порядна людина і талановитий співак. Дуже харизматичний".

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Нагадаємо, крайній раз артист вийшов на зв’язок зі своїми фоловерами на 8-й день вторгнення РФ в Україну – 3 березня. Музикант записав відеозвернення, у якому засудив напад Росії. Останній пост на сторінці співаека в Instagram датується 24 квітня 2022 року. У ньому артист привітав підписників із Великоднем.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників