Лайм

Заздрість та жага хайпу: Спартак Суббота відповів на закиди нападників та вимагає вибачень

Психолог прокоментував скандал

Нещодавно у мережі оприлюднили резонансне розслідування про Спартака Субботу. Автори звинуватили популярного психолога у брехні, називаючи шахраєм та самозванцем, а також заявили, що Спартак - придумане ім'я, і насправді чоловіка звати Олександр. Суббота відповів "шукачам сенсацій" і показав своє свідоцтво про народження.

Суббота у своєму Telegram-каналі згадав Віна Дизеля, Мохаммеда Алі, Елтона Джона, Леді Гагу та інших знаменитостей, які змінили своє ім'я. І зазначив, що за це зірок ніхто не цькує і не вважає поганцями.

Фото: instagram.com/spartaksubbota

"Кожна людина має право називатися як вона того схоче. Право на зміну імені фізичної особи передбачено статтею 295 Цивільного кодексу України. Цим правом користуються тисячі українців щороку. Людина може взяти псевдонім, або коли людині не подобається її ім’я, чи якась його частина, вона може змінити його, щоб позбавитися дискомфорту. І я зробив би так само, без вагань, якби відчував дискомфорт з цього приводу", - написав він.

Однак, як стверджує Суббота, Спартак – його ім'я від народження. На підтвердження своїх слів він опублікував свідоцтво про народження - "єдине і справжнє".

"Я публікую ці свої персональні дані добровільно. Шукачі сенсацій - перевіряйте по всім "засекреченим джерелам" та пліткарям", - написав "психолог".

Читайте також: Популярний "психотерапевт" Спартак Суббота влип у скандал: головні факти гучного розслідування.

"Щодо моїх нападників. Керуючись заздрістю та жагою хайпу на моєму імені, вони не перевіряли що їм підкладають, бо головне - шок контент. Переді мною можете не вибачатися, я переживу. А от люди заслуговують почути вибачення від організації, що підписалася під вкидом проти мене і авторизувала дезінформацію про моє ім‘я", - додав він.

Суббота заявив, що якщо автори резонансного розслідування не вибачаться добровільно, то "зроблять це у встановленому законом порядку".

Він також пригрозив, що крок за кроком руйнуватиме закиди нападників: "Скоро наступний хід. Я нікому не дозволю вкрасти моє ім'я. З самого народження і до самої смерті моє ім'я було і буде - Спартак Суббота".

Фото: t.me/spartak_subbota

Раніше співведучий Спартака Субботи оголосив про закриття шоу "Підкаст терапія" .

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії