Лайм

Заблокував мене і похресника в Instagram: Дьомін відреагував на звинувачення Топольського

Телеведучий розкрив нові деталі конфлікту

Слава Дьомін та Алекс Топольський посварилися після багаторічної дружби і тепер різко реагують один на одного у соцмережі. Герой шоу "Холостяк-12" заявив, що їхні шляхи розійшлися нібито через те, що ведучий радів його проблемам, а успіхи друга дратували його. Дьомін відповів на звинувачення кума та поділився новими деталями конфлікту.

"З його слів, я, як друг, не зміг порадіти за його успіхи, а ось проблемам навпаки радів... Відповідати на таке я не буду, не хочеться, щоб ви ще більше розчарувалися в цій людині. Єдине, що нещодавно я помітив, що Алекс заблокував мене в Instagram. А ще заблокував мого сина. Нагадаю, що мій син - його похресник, про якого він так тепло відгукувався у себе в соцмережах та на проекті "Холостяк", - розповів Дьомін у своїй програмі "Слава ПРО" .

Алекс Топольський, Слава та Влад ДьоміниФото: instagram.com/slavademin_official

Телеведучий також згадав недавнє інтерв'ю Алекса Топольського, в якому герой реаліті не згадав свого похресника.

"А ще, коли у нього брала інтерв'ю Анна Олицька та запитала, хто в нього залишився в Україні, про похресника він, звичайно, не згадав, - розповів Слава. - Але ми, в принципі, до цього вже звикли. А ви, друзі, самі робіть висновки. Про себе можу сказати, що я довго терплю, а в якийсь момент просто викреслюю токсичну людину зі свого життя. І це найкращий спосіб почуватися органічно та комфортно".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Слава Дьомін (@slavademin_official)


Читайте також: Стало нецікаво: Алекс Топольський назвав справжню причину розриву з переможницею "Холостяка".

Нагадаємо, Слава та Алекс народилися та провели дитинство у Львові. У студентські роки Топольський переїхав до США, а Дьомін через якийсь час перебрався до Києва. Друзі дитинства продовжували спілкуватися, і згодом Топольський навіть хрестив сина Дьоміна. Дружба тривала 23 роки, а за місяць після закінчення шоу "Холостяк" їхні шляхи розійшлися.

Слава Дьомін із сином знімалися в одному з випусків "Холостяка"Фото: instagram.com/vladdomin

Раніше Слава Дьомін розповів, чому перестав спілкуватися зі своїм другом та кумом Алексом Топольським.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ