Лайм

Після чуток про важку хворобу Олег Винник видалив усі свої дописи в соцмережах

Останній рік співак практично не вів свої сторінки

На тлі чуток про серйозну хворобу український виконавець Олег Винник видалив усі свої пости соцмережах. На сторінках артиста в Instagram та Facebook, де раніше були сотні публікацій, нині не залишилося жодної.

Співак перестав з'являтися в публічному просторі з квітня 2022 року. Тоді про його раптове мовчання першими заговорили Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Згодом ситуацію почали коментувати й інші колеги.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

У період повномасштабного вторгнення Винник оприлюднив лише кілька постів. Так, 3 березня минулого року він опублікував відеозвернення до росіян та білорусів. У ролику знаменитість емоційно звернувся до матерів російських солдатів та закликав їх зупинити смерті та повернути додому своїх дітей, щоб вони не полягли в Україні.

Згодом на сторінці виконавця з'явилося привітання з Великоднем – це була крайня публікація чоловіка, адже весь наступний рік він нічого не публікував у своєму блозі.

Читайте на тему: Як зараз виглядає Олег Винник, який з початку війни перестав з'являтися на публіці: фото.

Всього ж Винник залишив у своєму акаунті чотири пости на тему війни. В одному з них артист поділився своїм виконанням оновленого гімну України. Також замість аватарки з фото у зірка залишив картинку з написом: "Зупиніть російську агресію".

Фото: instagram

Свої дії стосовно видалення публікацій Винник поки ніяк не прокоментував.

Фото: facebook

Проте нещодавно блогер Богдан Беспалов публічно заявив про те, що співак має серйозні проблеми зі здоров’ям. За його словами, Винник тривалий час бореться зі онкологією, і через це не виходить на зв'язок.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня