Лайм

Камалія розповіла, де будуть жити і навчатися її діти після розлучення з Захуром

Зірка поділилася подробицями у новому пості

Співачка Камалія, яка нещодавно оголосила про розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром, розповіла про їхніх спільних доньок. Вона зазначила, що наразі дівчата поїхали до Лондона, де вони будуть навчатися.

Проте у разі, якщо в Україні почнуть повноцінно працювати школи в офлайн режимі, Арабелла та Мірабелла повернуться до рідної України. Про це артистка написала у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Я вже сумую. Мої доньки повернулися з татом в Лондон, адже школу ніхто не скасовував. Ми твердо вирішили з Захуром: якщо школи в Україні почнуть працювати офлайн, ми не будемо чекати на закінчення війни, а з вересня повернемо дівчаток до Києва. Ми чітко розуміємо, що онлайн-навчання абсолютно неефективне, діти повинні відвідувати школу", - зазначила вона.

Читайте на тему: Часто дзвонив мені: Камалія розповіла про знайомство з Путіним та виступи у Москві.

Камалія також опублікувала сімейне фото із чоловіком та дітьми. Дівчатка позували у майже ідентичних вбраннях, тоді як артистка та її уже колишній обранець постали в кадрі в одязі синьо-жовтих кольорів.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Після новини про розлучення виконавиця продовжує публікувати спільні фото з Захуром, і через це деякі шанувальники припускають, що пара все ще може зійтися та бути разом. Однак ніяких нових подробиць стосовно розставання після 20 років шлюбу ні співачка, ні її чоловік не повідомляють.

Нагадаємо, про розлучення з британсько-українським підприємцем пакистанського походження Камалія повідомила кілька тижнів тому, зазначивши, що вони з чоловіком зіштовхнулися із сімейними проблемами. Вона також додала, що вони намагалися вирішити непорозуміння, проте їх старання виявилися марними. Однак це не завадить колишнім закоханим залишатися батьками їхніх спільних дітей.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року, і дійшли висновку, що хоча ми дуже любимо одне одного, ми залишимося порізно і більше не будемо партнерами у шлюбі. Але залишаємося партнерами у вихованні дітей і прагнемо стати добрими друзями та відданими батьками для наших улюблених дочок Арабелли та Мірабели", - наголосила виконавиця.

Окрім доньок від Камалії, Захур також має дітей від попереднього шлюбу. До шлюбу з українкою у Мохаммада були стосунки з росіянкою. Колишні чоловік та дружина разом виховують двох дітей - сина Армана та доньку Тетяну.

Погано про мене говорила: раніше Камалія розповіла про колишню дружину Захура у Москві.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни