Лайм

Вірила, що мені 37 років: Оля Полякова пошкодувала, що розкрила свій справжній вік

Зараз співачці 44 роки

У 2022 році Оля Полякова вперше зізналася, що приховувала свій справжній вік протягом багатьох років на сцені. Співачка брехала, що народилася у 1984 році, хоча справжній рік її народження – 1979-й.

У новому випуску шоу "Дорослі дівчата" Полякова заявила, що пошкодувала про свою відвертість. Розкривши правду публіці, вона усвідомила свій вік, і це їй не сподобалося.

Фото: https://www.instagram.com/polyakovamusic/

"Я шкодую, що сказала про це. Коли я назвала цю цифру, я її усвідомила. Я почала почуватися на 43, а раніше відчувала на 37. І тому я шкодую, - каже артистка. - Я реально вірила, що мені 37. Все робила, наче мені 37”.

Також Полякова поділилася своїми поглядами на молодість та красу. Співачка виступила проти повного прийняття себе, оскільки не вірить, що жінки зі зморшками та зайвими кілограмами можуть собі по-справжньому подобатися.

Читайте також: Є лише одна фотографія: Оля Полякова показала себе у найбільшій вазі.

"У цьому віці, щоб бути молодим і красивим, потрібно полюбити себе в дзеркалі. Але все це фігня, коли кажуть "полюби себе і прийми таким, який ти є". Якщо у тебе зайвих 30, 25, 15 кг, у тебе зморшки, прищі, сивина, потріскані руки, розтяжки, ще щось, ти не зможеш собі сподобатися... Як би ти себе не переконувала, що "найчарівніша і найпривабливіша". Це все нісенітниці. Тому в 40 років пора зробити зовнішність своєї мрії. Це абсолютно можливо", - вважає вона.

Фото: https://www.instagram.com/polyakovamusic/

Полякова наголосила, що не пропагує розлади харчування, але вважає, що треба стежити за своїм способом життя.

Раніше Оля Полякова розповіла, змінилося в її житті в 44 роки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували