RU  UA

Дізнатися

Король Чарльз з дружиною Каміллою "запалив" сцену "Євробачення-2023": фото, відео

До конкурсу залишилося менше двох тижнів

26 квітня король Чарльз ІІІ та королева-консорт Камілла відвідали M&S Bank Arena у Ліверпулі та запалили світло на сцені "Євробачення-2023", яке цього року пройде у Великій Британії від імені України.

Як розповіли у "Суспільному", сцену відкрили під саундтрек цьогорічного конкурсу, який створив український композитор Михайло Некрасов. Також Його Високість із дружиною поспілкувалися з ведучими конкурсу, зокрема, з українкою Юлією Саніною із The Hardkiss.

Фото: Getty Images

Королева-консорт була одягнена у пальто яскраво-синього кольору, а британський монарх з'явився у темно-синьому костюмі, білій сорочці та краватці з принтом.

Фото: Getty Images

Оформленням сцени "Євробачення-2023" займався художник-постановник Хуліо Хімеде.

"Архітектура черпає натхнення з широких обіймів, розкритих для України, виконавців та гостей з усього світу. Я зосередився на культурних аспектах та подібності між Україною, Великою Британією та, зокрема, Ліверпулем. Від музики, танцю і мистецтва до архітектури та поезії", - пояснював дизайнер.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Читайте також: Виглядає краще, ніж будь-коли: пам'ятник The Beatles у Британії одягли у вишиванки до "Євробачення".

У рамках свого візиту король та королева-консорт також відвідали Центральну бібліотеку Ліверпуля, щоб офіційно відзначити її побратимство з першою в Україні публічною бібліотекою в Одесі.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, що 67-й конкурс "Євробачення" відбудеться у Ліверпулі з 9 по 13 травня. Британія погодилася прийти конкурс, поки в Україні триває війна. Нашу країну представить гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.

Шанси України на перемогу на "Євробаченні-2023" знижуються. Дізнайтеся, кому пророкують перше місце у пісенному конкурсі.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила незвичайне ім’я свого новонародженого сина

Телеведущая Иванна Онуфрийчук рассекретила имя своего новорожденного сына. Знаменитость назвала мальчика Адамом

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Украинская певица Алла Кудлай рассказала о родных людях, живущих за границей во время войны. Артистка также поделилась талантами невестки и внуков

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Виктория Варлей вышла замуж за россиянина и живет в Майами - актриса родила ребенка в 39 лет - что известно о ее жизни