Лайм

Злата Огнєвіч долучилася до "Євробачення-2023": співачці випала важлива місія

Конкурс проведе Велика Британія від імені України

Цьогоріч до "Євробачення-2023" долучилися безліч українських зірок: одні заспівають перед 160-мільйонною аудиторією, інші вестимуть пісенний конкурс. Златі Огнєвіч випала особлива місія – співачка стала речницею України.

Артистка, яка представляла нашу країну на "Євробаченні" у 2013 році, оголосить бали національного журі від України. Про це заявила глава української делегації на конкурсі Оксана Скибінська, пише "Суспільне".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Така важлива місія, як оголошення балів національного журі, цьогоріч покладена на Злату Огнєвіч, яка свого часу принесла нашій країні високу третю сходинку", - сказала Скибінська.

Читайте також: Їх завжди дратує наш успіх: Злата Огнєвіч розповіла, як Росія засудила її на "Євробаченні".

Злата Огнєвіч на "Євробаченні-2013" Фото: Вікіпедія

Глава української делегації додала, що Злата вже була обличчям України на "Євробаченні-2017", яке проходило у Києві.

"На жаль, через російське повномасштабне вторгнення цьогоріч ми не можемо прийняти Пісенний конкурс у себе вдома, але попри все - Україна буде наживо в гранд-фіналі шоу в особі нашої речниці. 13 травня в прямому ефірі з самого серця України Злата оголосить, кому саме наша країна віддала найвищий бал", - сказала Оксана Скибінська.

"Я згадую радість нашої команди, коли у 2013 році оголошували мої бали. Це неймовірний хвилюючий момент для кожного учасника. І я дуже рада, що цього року я зможу комусь принести гарну звістку", - прокоментувала Огнєвіч, яка принесла Україні 3 місце на "Євробаченні-2013".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євробачення Україна (@suspilne.eurovision)


Нагадаємо, "Євробачення-2023" пройде у британському Ліверпулі. Дата першого півфіналу – 9 травня, другого – 11 травня, гранд-фіналу – 13 травня. Україна автоматично потрапляє у фінал – під яким номером виступить гурт TVORCHI 13 травня – читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування