Лайм

Велика подорож почалась: TVORCHI вирушили до Ліверпуля на "Євробачення-2023"

Попереду у музикантів - репетиції та виступ у фіналі

Гурт TVORCHI вирушив до Ліверпуля, де вже за кілька днів представить Україну на наймасштабнішому пісенному шоу. На київському вокзалі дует проводжали шанувальники та зіркові друзі, а на платформі грала конкурсна пісня хлопців Heart of Steel.

"Наша велика подорож до Ліверпулю почалась! І два тижні найшаленішої підготовки до "Євробачення". Залишайтеся з нами! Будемо усім ділитися", - написали музиканти в Instagram.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Побажати успіхів TVORCHI прийшли солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька та український співак ALEKSEEV, який представляв Білорусь на "Євробаченні" у 2018 році. В очікуванні відправки Джеффрі та Андрій влаштували для пасажирів поїзда Київ-Хелм автограф-сесію.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від TVORCHI (@tvorchi_official)

Нагадаємо, "Євробачення-2023" відбудеться з 9 по 13 травня. Гурт TVORCHI виступить одразу у гранд-фіналі 13 травня. За правилами конкурсу Україна обходить півфінали після перемоги на "Євробаченні" у 2022 році. У фінал також автоматично потрапляють країни "великої п'ятірки" (засновниці конкурсу), до якої входить Велика Британія, Франція, Німеччина, Італія, Іспанія.

Наразі Україна опустилася у списку лідерів "Євробачення-2023" за прогнозами букмекерів. За даними Eurovisionworld, TVORCHI займають третю сходинку у таблиці. Кому пророкують перше місце - читайте тут.

Тим часом Британія активно готується до конкурсу, який цьогоріч пройде від імені України. Раніше в Ліверпулі пам'ятник The Beatles одягли у вишиванки, а днями встановили величезних солов'їв із українськими орнаментами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також