Лайм

Руслану не запросили співати на "Євробаченні": організатори розповіли, як її долучать до шоу

Глядачі все ж побачать співачку у гранд-фіналі 13 травня

Руслана Лижичко - перша українська переможниця "Євробачення", яка у 2004 році посіла у конкурсі призове місце. Виконавиця "Диких танців" раніше поскаржилася, що у 2023 році її не запросили взяти участь у концерті разом із Джамалою, Kalush Orchestra та іншими представниками України. Організатори пообіцяли вигадати для співачки особливу місію, але менеджерка Руслани заявила, що жодних кроків для вирішення проблеми вони не зробили.

"Жодних змін, окрім низки консультацій після публікації поста Руслани, не відбулося. Формально глядачі побачать Руслану на екрані, але виступу першої української переможниці "Євробачення-2004" на сцені "Євробачення-2023", як у інших переможців, не буде!" - сказала Яна Прядко у коментарі ТСН.

Читайте також: Гурт TVORCHI виступив на репетиції перед "Євробаченням-2023" у ефектних костюмах: фото.

Наразі організатори пояснили своє рішення на офіційному сайті конкурсу eurovision.tv. Так, Руслана приєднається до гранд-фіналу "Євробачення-2023" через заздалегідь записаний у Києві відеоролик.

"Руслана, яка перемогла у конкурсі з піснею "Дікі танці", дуже символічно пов'яже Київ та Ліверпуль, а її поява відображатиме тему цього року: "Об'єднані музикою"", - йдеться у заяві.

Фото: https://www.instagram.com/ruslana.lyzhychko/

Двоє інших учасників, які виграли конкурс для України – Kalush Orchestra та Джамала – виступатимуть на концерті. У шоу також візьмуть участь інші виконавці: Тіна Кароль, Go_A і Вєрка Сердючка.

Раніше ми розповідали, як виглядають учасники "Євробачення-2023".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття