Лайм

Ніякої онкології немає: друг Олега Винника розповів, куди зник співак

Роман Недзельський продовжує спілкуватися з артистом

Зникнення Олега Винника з публічного простору здивувало багатьох його шанувальників та колег. У мережі поширилися чутки, що співак бореться з онкологією, тому вже більше року не виходить на зв'язок. В інтерв'ю Rostyslove Production друг Винника та колишній чоловік Оксани Білозір Роман Недзельський розповів про його здоров'я та нинішнє життя в Німеччині.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

За словами Недзельського, Олег Винник не хворий на рак. Його здоров'я похитнулося після перенесеного ковіда, і він виїхав із України на лікування ще до повномасштабного вторгнення.

"Жодної онкології немає. Олег Вінник бодрячком. Він мав неприємну хворобу, вона ще триває. Але це абсолютно не пов'язано з онкологією. У чоловіків ближче до 50 років починають спливати наслідки їхнього життя - як вони жили, скільки недосипали, скільки недоїдали, скільки концертів в день працювали, - каже Роман. - З ковіда все почалося, причому ще до війни. Він поїхав до Німеччини лікуватися ще до війни, і так там і залишився, бо дало друге і третє ускладнення, на жаль. Але люди виживають. Ми сильна нація".

Олег Винник та Роман Недзельський у Німеччині Фото: Facebook

Читайте також: Прихильники мають право знати: Оля Полякова прокоментувала мовчання Олега Винника.

Також Недзельський спростував чутки, що Олег Винник не повернеться на сцену. За його словами, у Німеччині співак активно працює у студії над новою концертною програмою.

"Він працює, лікується, готує хорошу програму. Він молодчина", - каже музикант, який нині служить у ЗСУ.

Прокоментував Роман також і зникнення публікацій у соцмережах Винника. Він стверджує, що сторінки артиста почистили його колишні менеджери, які мали доступ до них.

"Це не Олег видалив, це його менеджмент останній, вони мали всі паролі. Він каже: "Я в шоці", його просто поставили перед фактом. Навіть мобільні номери, які були, їх ліквідували всі", - розповів Недзельський.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Напередодні зникнення публікацій у соцмережах Винника його колишній продюсер Олександр Горбенко повідомив, що вони зі співаком більше не співпрацюють. Також він заявив, що має права на всі музичні матеріали виконавця.

"Артисти як діти, вони дуже наївні та довірливі. І не завжди читають, що підписують", - висловився з цього приводу Роман Недзельський.

Раніше продюсери Антона Вельбоя назвали величезну суму, яку співак заборгував їм після скандалу та самовільного розірвання контракту.

Проблеми з продюсером мав і Віталій Козловський, який заборгував Ігорю Кондратюку 300 тис. доларів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці