Лайм

Шакіра заспівала разом зі своїми синами і зняла їх у зворушливому кліпі: відео

Хлопчики самі захотіли взяти участь у зйомках

Колумбійська співачка Шакіра, яка у червні минулого року розійшлася із футболістом Жерардом Піке, презентувала кліп на пісню Acrostico. У ролику вона знялася разом із синами - 10 річним Міланом і 8 річним Сашею.

Схоже, свіжий кліп сподобався шанувальникам, адже уже набрав на YouTube більше 20 мільйонів переглядів. Реліз відео відбувся лише 2 дні тому - 15 травня. В опублікованому ролику можна побачити, як Шакіра грає на фортепіано, поруч із нею її сини, а Саша навіть заспівав із мамою у дуеті.

Шакіра із синамиФото: instagram.com/shakira

Відомо, що хлопці самі захотіли взяти участь у зйомках нової відеороботи. "Цього року Мілан написав пісні, які змусили мене плакати від емоцій, а Саша годинами проводив за піаніно, розкриваючи свій голос. Вони обидва були зі мною у студії, і, почувши цю пісню, присвячену їм, вони попросили мене взяти участь", - поділилася виконавиця.

"Немає нічого, що змусить мене почуватись повноцінніше, ніж бути вашою матір'ю", - додала вона.

Фото: instagram.com/shakira

Читайте на тему: Жерард Піке після розлучення з Шакірою вперше показав спільне фото з новою дівчиною.

Така рекордна кількість переглядів за лічені дні є не першою для співачки, адже пісня про її колишнього чоловіка-зрадника Піке побила 14 світових рекордів Гіннеса, включаючи найбільшу кількість прослуховування Spotify за 24 години та найпопулярнішу латиноамериканську пісню за тиждень.

Нагадаємо, сини знаменитості Мілан та Саша з'явилася на світ у період її стосунків із всесвітньо відомим футболістом Жерардом Піке. 22 січня 2013 у Барселоні Шакіра народила хлопчика, якого назвали Мілан Піке Мебарак. 29 січня 2015 року вона народила другого хлопчика, якого пара назвала Саша.

На початку червня 2022 року Шакіра офіційно повідомила про розставання з Піке через його численні подружні зради. Виконавиця збирається судитися із колишнім чоловіком щодо опіки над дітьми.

Шакіра із колишнім чоловіком Жерардом ПікеФото: Getty Images

  • Тим часом Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс привели дочку-красуню на Каннський кінофестиваль. Подивіться, як виглядала зіркова родина на червоній доріжці.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни