Лайм

Після звинувачень Вельбоя СБУ перевірила продюсерів співака щодо зв'язків з РФ

Лейбл самостійно ініціював перевірку

Минулого місяця Wellboy (справжнє ім'я – Антон Вельбой) розірвав стосунки з лейблом Papa music, який займався його продюсуванням після скандалу з путіністом Юрієм Бардашем. Наставники пригрозили артисту судом за невиконання умов контракту, а співак натякнув на зв'язок продюсерів із країною-терористкою Росією.

22-річний виконавець хітів "Гуси" та "Вишні" порівняв наставників з "рекетирами з 90-х" і назвав їх "однодумцями Юрія Бардаша", який відцурався своєї Батьківщини і втік до Росії. Після звинувачень продюсерський центр пройшов перевірку СБУ. Відповідні документи Papa music опублікував в Instagram.

Антон Вельбой Фото: instagram.com/a.wellboy

Читайте також: Не хочеться згадувати цю людину: Wellboy розповів про дзвінок Бардаша, який втік до Москви.

Перевірку лейбл ініціював самостійно, щоби захистити свою ділову репутацію та довести, що звинувачення Вельбоя безпідставні.

"Друзі, після оприлюднення заяви артиста Wellboy у квітні цього року про одностороннє припинення співпраці з лейблом Papa music, у бік лейбла та його представників прозвучало чимало прямих звинувачень та натяків від артиста Wellboy та третіх осіб щодо зв'язку з країною агресором. З метою захисту своєї ділової репутації та у знак підтвердження, що музичний лейбл Papa music не має звʼязків з РФ і працює виключно задля розвитку української музичної індустрії, ініціювали перевірку себе Службою Безпеки України", - сказано у дописі.

Євген Тріпплов – музичний прдюсер проекту Wellboy Фото: instagram.com/triplov

Продюсерський центр опублікував сканкопію офіційного листа СБУ, який "підтверджує наклеп від третіх осіб на адресу лейблу".

Фото: instagram/papa.music.ukraine

Також представники продюсерського центру наголосили, що Антон Вельбой не має права використовувати у своїх цілях композиції та публічно їх виконувати. Права на всі пісні Wellboy належать виключно лейблу Papa music.

Фото: instagram/papa.music.ukraine

Раніше продюсери Вельбоя назвали величезну суму, яку співак заборгував їм після скандалу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності