Лайм

Продюсери Вельбоя назвали величезну суму, яку співак винен їм після скандалу

Артист вирішив розірвати контракт із лейблом

Гучний скандал Антона Вельбоя з його продюсерами отримав продовження. Раніше артист, відомий за хітами "Гуси", "Вишні", "Ворогів на ножі", заявив, що йде з лейбла Papa Music, і співпрацюватиме з директоркою Мартою Останковою.

Продюсер Євген Тріплов різко відреагував на рішення свого підопічного. Він пригрозив артисту судом за порушення контракту, а також нагадав, що інвестиції, вкладені у його розкручування, доведеться віддавати.

Фото: https://www.instagram.com/a.wellboy/

Тепер Тріплов, а також юрист лейблу Олександр Селіванов розповіли в інтерв'ю Аліні Доротюк, скільки грошей має виплатити Вельбой за "звільнення" від контракту.

За словами Тріплова, понад 200 тисяч доларів було вкладено в артиста Wellboy на старті його кар'єри. За контрактом, коли виконавець розриває його в односторонньому порядку, має бути виплачено компенсацію.

"У Антона є чітка визначена компенсація. Єдина умова, за якою він взагалі може вийти з контракту - її виплата. Вона розбита на кілька періодів: з першого року по другий, з другого по п'ятий, з п'ятого - по останній рік нашої співпраці. На даному етапі компенсація у нього 2 млн доларів", - каже Селіванов.

Читайте також: Подібні проблеми були у Віталія Козловського, який заборгував продюсеру Ігорю Кондратюку 300 тис. доларів.

Нагадаємо, що раніше Вельбой заявив, що його продюсери поводяться як "рекетири з 90-х". Також він натякнув на проросійську позицію Тріплова і команди, яка раніше співпрацювала з Юрієм Бардашем.

"Не хочу вдаватися в деталі, але є деякі розбіжності щодо розвитку моєї музики та питань співпраці з Юрієм Бардашем і його однодумцями... Ми по-різному дивимося на питання розвитку української культури в максимальній сепарації від Росії. Загалом у колективі була дуже токсична атмосфера", – заявляв Вельбой.

Фото: https://www.instagram.com/a.wellboy/

Такі звинувачення дуже образили Євгена Тріплова, про що він розповів в інтерв'ю.

"Я ображений на Антона, що він дозволив усьому цьому відбутися. Ці проросійські закиди - це дуже брудно. Антон знає, який я. Але він це підтримав. Мені не подобається, що відбувається. Я щось робив, спокійно жив, а тепер мені доводиться давати термінові звернення щодо цього", - обурився він.

Антону Вельбою 22 роки. Хлопець здобув популярність на шоу "Х-фактор" у 2019 році, де посів 3 місце з авторською піснею "Вітер". У 2021 році його помітив продюсер Юрій Бардаш, і спільно зі своїм партнером Євгеном Тріпловим вони вигадали співаку оригінальну для українського музичного ринку нішу - стиль раггатон. Остання прем'єра Wellboy відбулася у лютому - на лейблі Papa Music він випустив сингл "Жовті мальви".

Зрадник Юрій Бардаш, який втік з України до Грузії, а звідти – до Москви, розповів, чому раніше брехав про свою проукраїнську позицію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Втратив всіх своїх друзів: Олег Псюк з Kalush Orchestra розповів про подолання важких залежностей

Репер Олег Псюк зізнався, що мав залежності від наркотиків та алкоголю, які з'явилися ще у дитинстві

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"