RU  UA

Дізнатися

Чому Жанна Бадоєва мовчить про війну: Алан Бадоєв прокоментував поведінку колишньої дружини

Знаменитість заінтригував несподіваною заявою

Український режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв прокоментував позицію своєї колишньої дружини Жанни Бадоєвої, яка мовчить про війну та продовжує співпрацювати з російськими телеканалами. Чоловік зазначив, що наразі "не час влаштовувати розбірки", проте його екс-обраниці "є що сказати".

Таку заяву знаменитість зробив у інтерв’ю журналістці Раміні Есхакзай. Окрім того, він заявив, що Бадоєва не мала б бути під санкціями РНБО, і за бажання вона може змінити ситуацію на свою користь.

Фото: instagram.com/alanbadoev

"Я казав від самого початку, що зараз не час сратися. Жанну я як любив, так і люблю. Вона мати моєї дитини, а для мене це святе. Коли закінчиться війна, підемо і розберемо ці списки, і дещо пояснимо. Але це буде лише, якщо Жанна захоче. Якщо вона там зараз є в списках, ми погоджуємося. Хай так і буде, але нам є що сказати і що показати теж. Коли прийде час висловитися і щось показати, Жана з чоловіком це зробить. Але це не зараз, і я не маю права це робити", - сказав Бадоєв.

Читайте на тему: Куди зникла Надія Мейхер, чий чоловік під час війни продовжує вести бізнес у Росії.

Також кліпмейкер поділився, як на війну в Україні відреагували його діти – Лола та Борис. За словами режисера, вони переживали та постійно були на зв’язку зі своїм батьком.

"Це така важка для мене річ, бо взагалі то я завжди звик бути для дітей таким бадьорим татом і захисником. А тут і Боря, і Лола телефонували кожного вечора і просто зі мною годинами розмовляли. Вони були дуже налякані. Вони за мене дуже боялися. Але діти мене дуже підтримували. Ми все це пережили і врятували клімат між собою", - пояснив чоловік.

Фото: Донька Алана Бадоєва Лола

Нагадаємо, Алан Бадоєв - український режисер, сценарист, кліпмейкер та телеведучий осетинського походження. Відомий своєю спільною роботою з популярними українськими сценаристами.

З 2003 по 2012 роки був у шлюбі із Жанною Бадоєвою. У стосунках у пари народилася спільна донька Лола. Сина Бориса Бадоєва народила від першого чоловіка, якого Алан усиновив.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представительница Сан-Марино на Евровидении 2024 Megara поразила эпатажным образом и смелым номером - видео выступления

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали известны имена второй десятки финалистов Евровидения 2024 – кто попал в финал и какими были лучшие выступления шоу 9 мая