Лайм

Джигурда приїхав на Донбас та приміряв військову форму: що відомо про візит путініста

Обраниця артиста захопилася його "відважністю"

Російський актор та співак українського походження Микита Джигурда підтримує злочинну політику Кремля та російську агресію в Україні. Так, цього разу він приїхав на Донбас та вирішив приміряти військову форму.

На опублікованому у мережі фото артист позував серед поля, а поруч із ним у цей момент стояли російські загарбники. Дружина пропагандиста, Марина Анісімова, оприлюднила у своєму блозі відповідний кадр та захопилася "відважністю" свого обранця-путініста.

Фото: instagram.com/marinanisina

"Це не зйомки бойовика і не реаліті шоу, це жорстка реальність нашого сьогоднішнього життя ... Микитос, Люблю, боготворю, пишаюсь", - заявила жінка, яка має такі ж проросійські погляд та підтримує геноцид українців.

Читайте на тему: Джигурда розповів, як Медведчук пропонував йому стати кандидатом в президенти України.

Поки не відомо, з якою метою навідався уродженець Києва на Донбас і для чого начепив на себе військову форму. Раніше російські ЗМІ повідомляли, що Джигурда нібито вирушив на окуповані українські території в рамках своєї "гуманітарної місії", яка не передбачала його участь в бойових діях. Крім того, виконавець привітав з днем народження командира полку на позивний "Сід".

Сам пропагандист в соцмережах поділився фото і відео, на яких можна побачити, як він із захопленням спостерігає за роботою російської техніки.

Фото: instagram.com

Нагадаємо, наприкінці березня Джигурда навідався до окупованої Росією Волновахи, де зачитав свої "патріотичні" вірші, а також розповів про любов до країни-окупанта. Під час концерту артист не приховував від присутніх своєї так званої "сміливості".

Політичні погляди Джигурди завжди відрізнялися своєю суперечливистю: він підтримував як Майдан, так і сепаратистів ДНР. Однак вже після 2014 року чоловік остаточно став на бік Росії та перебрався туди жити.

У березні 2017 року співак отримав паспорт громадянина ДНР. Пізніше указом ватажка ДНР Олександра Захарченка артиста позбавили громадянства - це сталося через 5 днів після його отримання. За словами Захарченка, паспорт був виданий виконавцю помилково.

9 грудня 2022 року з'явилася інформація, що Микита Джигурда отримав російське громадянство за спрощеною процедурою як громадянин України.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита