Лайм

Житимуть переможцями: Зеленська зустрілася з українськими дітьми та розповіла їхні історії війни

"Поки дорослі боряться із нападником – наші діти протистоять у свій спосіб"

Олена Зеленська, яка нещодавно зустрілася з Джастіном Трюдо, цього разу мала змогу поспілкуватися з українськими дітьми. Перша леді поділилася історіями маленьких героїв, які їм довелося пережити через повномасштабне російське вторгнення в Україну.

У Instagram дружина Володимира Зеленського розповіла про 7-річну Олександру Паскаль, яка втратила ногу внаслідок обстрілу загарбниками Одеської області. Наразі Саша тренується та бере участь у змаганнях - на протезі. Дівчина планує представляти нашу країну на світових аренах.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Також Олена Зеленська поділилася історією 12-річного Костянтина Орєхова, який врятував свою сестру та бабусю з дідусем, коли в їхній дім влучила частина російської ракети, а ще - 14-річного Арсена Аджубея з Білої Церкви, який, незважаючи на діагноз — аутизм, продає свої картини, щоб допомогти українським захисникам.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте на тему: Олена Зеленська у смарагдовій блузі відвідала відкриття дитячої зони на вокзалі у Києві.

"10-річна Нікіта Савічева із Сумщини врятувала з пожежі двох молодших братиків та сестру. А 12-річний Олександр Дем’яненко виніс зі своєї палаючої квартири у Полтаві сестричку. Соломія Реут із Дніпра, хоч має лише 7 років, збирає гроші для ЗСУ, граючи в центрі міста на сопілці", - ділиться перша леді наступними вражаючими історіями.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Дружина президента підсумовує, що мала честь поспілкуватися зі справжніми героями, які з гідністю зустрічають випробування і протистоять окупантам у свій спосіб.

"Не лише ті, з ким зустрічалася сьогодні, – тисячі дітей по всій країні рятують, долають, допомагають… Їм випало надто багато, але вони демонструють, як можна з цим гідно жити. Та вони не діти війни – вони НАШІ діти. І, впевнена, скоро залишать війну позаду лише як епізод свого довгого й повноцінного життя. І житимуть переможцями", - резюмувала пані Олена.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для особливого заходу Зеленська обрала бежеве вбрання з коміром і V-подібним вирізом, яке скомбінувала з коричневим топом. Зону талії вона підкреслила шкіряним ремінцем. Також перша леді зробила акуратне укладання, макіяж та додала аксесуари. Цього разу вона обрала позолочені сережки від української марки Gunia Project.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа