Лайм

Сергій Бабкін показав, як виглядають його батьки, які живуть у Харкові: фото

Всі троє з'явилися на знімку з посмішками

Український виконавець Сергій Бабкін приїхав до рідного Харкова та навідався до своїх батьків, які живуть у цьому місті, попри війну та ракетні обстріли з боку росіян. У соцмережах артист поділився спільним кадром із рідними людьми та залишив до нього лаконічний підпис.

"Харків, дім батьки", - зазначив знаменитість у своєму блозі в Instagram. На опублікованій світлині всі троє позували із посмішками на обличчях. У коментарях шанувальники написали, що Сергій дуже схожий на свого тата.

Сергій Бабкін з батьком Миколою та мамою НіноюФото: instagram.com/babkin_official

До рідного міста артист навідався в рамках благодійних гастролей. Відомо, що після початку повномасштабного вторгнення він не надто часто буває вдома, і вперше повернувся до Харкова з-за кордону лише у лютому цього року.

Читайте на тему: А що ви робите, щоб наблизити перемогу? Дружина Бабкіна емоційно відповіла хейтерам співака.

Після 24 лютого 2022 року Бабкін разом із дружиною та дітьми виїхав до Дніпра, після чого перебрався до Німеччини – він виїхав як батько трьох неповнолітніх дітей. Після виїзду за кордон виконавець не був вдома близько 9 місяців, а як повернувся, то одразу приїхав до рідного міста та батьків.

Крім того, тоді відомий українець зробив собі патріотичне тату з п'яти літер "ДВМЗУ" – "Доброго вечора, ми з України". В листопаді 2022 року Бабкін виступив з вуличним концертом біля метро, зібравши шанувальників просто неба.

Дружина та діти Сергія БабкінаФото: instagram.com/babkin_official

Нагадаємо, Сергій Бабкін - український музикант, актор, автор і виконавець пісень, учасник гурту 5'nizza. Тренер VII та VIII сезонів шоу "Голос країни". Учасник V сезону шоу "Танці з зірками". З березня 2009 року у шлюбі зі Сніжаною Бабкіною. Разом пара виховує трьох дітей: дочку Веселину, синів Артура та Єлисея. Також у Сергія Бабкіна є син Ілля від першого шлюбу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни