Лайм

Ще зовсім трохи: Тимур Мірошниченко з дружиною подали заяву на усиновлення хлопчика

Зіркове подружжя стане багатодітною родиною

Український ведучий Тимур Мірошниченко та його дружина Інна поділилися у соцмережах радісною новиною. Вони подали заяву на усиновлення дитини, не дивлячись на усі труднощі, які виникали в процесі.

Детальніше про це у Instagram розповіла обраниця шоумена. Вона оприлюднила сімейне фото з чоловіком та дітьми та розсекретила деякі деталі. Інші подробиці стосовно усиновлення жінка пообіцяла повідомити згодом.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Поки без подробиць. Ми написали заяву на усиновлення. Попереду збір документів для суду та сам суд. Ще зовсім трішки - і синочок буде з нами!" – йдеться у пості.

"Сісти в машину і їхати шукати тебе. Знати, що знайду, бо саме про це були всі мої молитви: знайти найкоротший та найлегший шлях до тебе. У кожній медитації, в кожній розмові з Богом", - також поділилася Інна своїми емоціями.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Читайте на тему: Повістка приходила: Тимур Мірошниченко відповів, чому він не на фронті.

Не так давно Мірошниченко ділилася, з якими проблемами довелося зіштовхнутися, перш ніж вони знайшли свого хлопчика. Коли подружжя офіційно стало кандидатами в усиновлювачі, то в службах у справах дітей їм відповідали, що "дітей немає".

"Друзі, ми нарешті офіційно стали кандидатами в усиновлювачі. Рівно півроку життя… Але! Як ми і очікували, "дітей немає". В нашій службі ми в черзі навіть не в першій десятці. Я обдзвонила всі обласні служби України. Всюди (де взяли слухавку), відповідь одна – "дітей немає", - розповідала Інна напередодні радісної звістки.

Усиновити дитину зіркова родина хотіла ще до початку повномасштабного вторгнення, однак війна лише зміцнила їхні плани. У соцмережах пара час від часу ділилася подробицями процесу усиновлення. Тимур та Інна Мірошниченки мають двох власних дітей - 3-річного сина Марка і 5-річну дочку Мію, і тепер у них невдовзі з'явиться братик.

Фото: instagram.com/stories/timur.miroshnychenko

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності