Лайм

Мама Дана Балана показала "дерево українців" в Італії і вразила молодим виглядом: фото

Жінка побувала в особливому у Пармі місці

Мама молдовського виконавця Дана Балана Людмила підтримала українців новим дописом. Вона опублікувала фото, на якому позувала біля величезного дерева в італійському місті Парма. У підписі до кадру жінка пояснила, що про це місце їй розповіли місцеві молдовани, і воно має назву "Дерево українців".

В Instagram Людмила додала, що це дерево є таким же сильним та величним, як і український народ. "У місті Парма, в Італії, наші молдовани показали мені "Дерево українців". Це дерево таке ж велике, сильне і гарне, як і український народ!" - йдеться в пості жінки.

Людмила БаланФото: instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila

Окрім того, Людмила Балан на свіжому кадрі продемонструвала свій приголомшливий зовнішній вигляд у 65 років. Вона постала у короткій сукні з квітковим принтом та босоніжках. Літнє вбрання дозволило жінці продемонструвати стрункі ноги та фігуру.

Читайте на тему: Дан Балан пояснився за "обман" та любовну історію з Тіною Кароль на "Голосі країни".

Тим часом син співачки Дан Балан за весь період повномасштабного російського вторгнення в Україну лише двічі згадував про війну. Першого разу він опублікував допис із українським прапором та процитував слова Тараса Шевченка: "Схаменіться! Будьте люди, бо лихо вам буде. Розкуються незабаром заковані люде, настане суд, заговорять Дніпро і гори". І додав українською мовою: "Боже, врятуй Україну! Усім серцем із вами". Пост з'явився на сторінці співака 27 лютого 2022 року.

Фото: instagram.com/danbalan

Після цього з боку артиста настало затяжне мовчання. Проте нещодавно, наприкінці травня, він вийшов на зв'язок із прихильниками та згадав про довоєнний Київ. Артист презентував кліп під назвою "Love Maria", який зняв у столиці до початку повномасштабної російсько-української війни.

"Це відео знято у мирному Києві, до повномасштабної війни. У кліпі взяли участь близько 2500 дітей із київських шкіл. У відео вони щасливо насолоджуються своїм дитинством і навіть не уявляють, що скоро їхнє життя зміниться. Сьогодні, коли ми презентуємо цю відеороботу, ми молимося за дітей, які постраждали від цієї трагедії", - висловився про прем'єру Балан.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024