Лайм

alyona alyona у свій 32-й день народження подякувала українцям та показала яскравий образ: фото

Підписники продовжують вітати артистку зі святом

Реп-виконавиця alyona alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко), яка нещодавно розповіла про роботу в колекторській службі, 14 червня відзначає свій 32-й день народження. З нагоди свята вона поділилася своїми думками про життя у війну, а також продемонструвала новий літній образ.

У Instagram артистка виклала пост, у якому звернулася до українців зі словами вдячності. Вона подякувала нашим захисникам, волонтерам, своїй команді та всім, кого зустрічала за 1,5 роки повномасштабного вторгнення за неймовірні зусилля для перемоги та єдність, яка не зникає і досі.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Мені сьогодня 32. Сьогодні я не буду організовувати великий збір, як торік. Сьогодні я просто хочу сказати дуже багато разів слово "дякую". Насамперед я хочу подякувати Збройним Силам України, всім військовим і всім причетним до військових, завдяки яким уже півтора року я і мої рідні живі.

Ми засинаємо і прокидаємось, ми бачимо заходи сонця і світанки, я маю змогу творити, маю змогу давати концерти, маю змогу бачити радісні очі українців по всьому світу", - йдеться в публікації.

Читайте на тему: alyona alyona не оцінила виступ репера OTOY на "Євробаченні-2023": що не сподобалось артистці.

"Дякую всім українцям. Усім, кого я бачила за ці півтора року, усім, кого обіймала, з ким фотографувалася, від кого приймала подарунки, кому допомагала, з ким мене зводила доля на день-два чи на місяць-два. Ви прекрасні. Дякую рідним і близьким, і дякую коханому за те, що ви в мене є попри все! За те, що ви вірите в мене, любите мене й завжди мені раді", - також зазначила реперка.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Знаменитість оприлюднила серію фото, на яких постала у вбранні насичених кольорів. Вона обрала лосини бірюзово-блакитного відтінку, яскраву жовту футболку та спортивне взуття. Завершили образ куртка-плащ, об’ємна сумка, макіяж та аксесуари.

У коментарях колеги та шанувальники привітали дівчину зі святом та побажали їй щасливого і мирного життя.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Нагадаємо, alyona alyona - українська реп-співачка та авторка пісень. 2019 року випустила дебютний альбом "Пушка" і мініальбом "В хаті МА". Стала популярною після випуску перший відеокліпу "Рибки" у жовтні 2018 році. 12 листопада вийшов відеокліп на другу пісню "Голови", який за місяць зібрав мільйон переглядів на YouTube.країнською мовою.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни