RU  UA

Дізнатися

Надя Дорофєєва відповіла на чутки про таємне весілля з Кацуріним, яке мала зіграти 15 червня

Зірка відповіла на питання, яке цікавило її прихильників

Співачка Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про своє весілля з ресторатором Мішею Кацуріним, яке нібито мало відбутися 15 червня. Так, у коментарях під одним із дописів артистка спростувала цю інформацію та пожартувала на цю тему.

У Instagram виконавиця опублікувала спільне фото із бойфрендом та засновником музичного лейблу ENKO Іваном Клименком. У підписі до кадру вона повідомила про роботу над новими композиціями, які шанувальники зможуть почути вже найближчим часом.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Пісню "вотсап", яку ви вже знаєте, "кохаю, але не зовсім" – яка от-от вийде і "зависали" – яка буде наступним релізом, - ми писали саме цим складом. На фото талановитий автор і продюсер Іван Клименко і мій Міша Кацурін, який якимось чином окрім підприємництва і блогерства має надзвичайний хист до написання пісень. Цим складом зібрались знов, щоб написати нове. Погнали!" – написала Дорофєєва.

Читайте на тему: Ледь не зомлів від страху: Кацурін вперше заспівав з Дорофєєвою на сцені.

У коментарях фанати пожартували про те, що наразі не час для написання пісень, адже, якщо вірити слухам, у Наді та Михайла 15 червня мало відбутися весілля. Про це розповів ексредактор українських видань Elle та Harper's Bazaar, журналіст Роман Тимофєєв. "Чув чутки, що Дорофєєва готується зіграти весілля з Кацуріним найближчими днями", – написав він.

"Яке написання пісень? Взагалі-то у вас сьогодні весілля". На цей коментар Дорофєєва відповіла: "Хахаха, ну будемо знати", спростувавши таким чином твердження про своє друге заміжжя.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, Надя Дорофєєва - українська співачка, автор пісень, блогерка, акторка, дизайнер. Лауреатка музичних премій "Золота жар-птиця", YUNA, M1 Music Awards в складі гурту "Врємя і Стєкло".

З 2015 по 2022 роки була у шлюбі зі співаком Володимиром Дантесом. Після розлучення з виконавцем оголосила про стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним. Чоловік також пішов від дружини Даші Кацуріної, з якою виховує двох спільних дітей. Даша після розлучення з Кацуріним згодом підтвердила свої стосунки з Володимиром Дантесом.

Раніше Дорофєєва розповіла про втому від масованих ракетних атак.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии