Лайм

Тут пахне багатством: "Холостяк" Алекс Топольський розповів, куди переїхав із Балі

Чоловік заявив, що прагне розвитку та нових відкриттів

Головний герой романтичного реаліті "Холостяк-12" Алекс Топольский тривалий час жив на Балі та навіть ділився, у скільки йому обходиться життя на острові. Проте нещодавно чоловік приголомшив підписників новиною – він перебрався до іншої країни.

У Instagram Топольський розповів, що нині мешкає у таїландському місті Бангкок. Переїхати він вирішив через те, що тут ще більше можливостей для особистісного розвитку.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Фото: instagram.com/alex_topolsky

"З одного боку, Балі – це магічне місце, де відбувається багато внутрішніх змін в людині: вдячність життю, радість і насолода від усього навколо, новий рівень усвідомленості. Десять місяців мені не вистачало цивілізації. Ось ці півні та курки, які довкола нас бігали, бездомні собаки, цей хаос – мені ось цього вистачило. Коли я приїхав до Бангкока, я такий: "Де ти був десять місяців!". Тут такі можливості, тут пахне багатством", - пояснив Алекс.

Читайте на тему: Ти єдина, хто застряг у минулому: Алекс Топольський публічно звернувся до переможниці "Холостяка".

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Також чоловік зазначив, що на новому місці перебування вже навіть встиг побувати на кастингу, де спробував себе у ролі актора. Він додав, що в Бангкоку перед прослуховуванням всі кандидати мають зробити тест на коронавірус: "Обов'язкова процедура перед прослуховуванням у цій країні".

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Нагадаємо, Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США. Продюсери "Холостяка" описали чоловіка як сміливого та амбіційного кар'єриста, який для досягнення мети пройшов непростий шлях. Він народився і виріс у Львові, і одразу після закінчення університету поїхав до Америки. У фіналі романтичного реаліті обрав 25-річну модель Катерину Лозовицьку. Проте вже згодом пара повідомила про розставання.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа