Лайм

Олена Зеленська у темно-синій блузі і спідниці з високою талією провела робочу зустріч: фото

Дружина президента продемонструвала стильне ділове вбрання

Нещодавно Олена Зеленська зустрілася з українськими дітьми, а цього разу перша леді поспілкувалася віце-президентом Єврокомісії з питань популяризації європейського способу життя Маргарітісом Схінасом. Вони обговорили головні спільні напрями роботи в освіті, медицині та культурі.

В Instagram дружина Володимира Зеленського показала фото зустрічі, а також поділилася подробицями. Вона подякувала Схінасу за підтримку нашої країни та візит до столиці. Віце-президент Єврокомісії з питань популяризації європейського способу життя вже втретє приїжджає до України з початку повномасштабної війни.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Дуже цінуємо кожного і кожну з наших закордонних друзів, які всі ці місяці повномасштабного російського вторгнення особисто приїздять до України. Це більше ніж співпраця – це співпереживання!, - йдеться в публікації першої леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте на тему: Олена Зеленська у стильному синьому костюмі зустрілася з Джастіном Трюдо: фото.

"Головні напрямки нашої з ним роботи збігаються: він так само опікується освітою, медициною, культурним напрямком. Тож обговорили Всеукраїнську програму ментального здоров’я й можливу допомогу європейських фахівців у відновленні психічного стану українців, а також проекти Olena Zelenska Foundation: побудову укриттів для шкіл, надання ноутбуків для дистанційної освіти вчителям та учнями.

Крім того, на контролі в пана Схінаса навчання та медицина українських тимчасових переселенців у ЄС. Сподіваємося разом зробити освіту й медицину найякіснішими та доступними для українців, хоч би де вони перебували", - також зазначила вона.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для заходу Зеленська обрала темно-синю блузу з округлим коміром та краваткою-бантом та спідницю з високою талією, які доповнила чорними туфлями на шпильках. Завершили ділове вбрання об’ємне укладання, легкий макіяж у натуральних тонах і масивні сережки золотого кольору.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа