Лайм

На шляху до Європи: Володимир Завадюк висловився про підтримку ЛГБТ в Україні

Українці стали більш толерантними до ЛГБТ-спільноти

Володимир Завадюк - один із українських знаменитостей, хто зізнався у своїй сексуальній орієнтації після початку російського вторгнення. Продюсер шоу "Голос країни", який розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту, висловився про підтримку ЛГБТ в Україні.

На особистій сторінці в Instagram він зазначив, що ще ніколи Україна не була такою толерантною до ЛГБТ, як через рік після початку повномасштабної війни. І додав, що на створення цього допису його надихнули великі українські компанії, які зафарбували свої лого в кольори прайду.

Фото: instagram.com/zavaduk

"Про що це говорить? Про те, що ми на шляху до Європи. На перше місце виходить повага до людських цінностей. Люди почали цінувати кожну мить свого життя. Це і про мене. Зараз, ми усі розуміємо, наскільки цінний кожен ранок. І ніхто не знає, коли буде останній, щоб прикидатися кимось іншим. Усі ці події надають більше рішучості задля того, щоб жити своє життя повноцінно. Жити серцем, не приховувати свій вибір та бути відкритим. А також поважати вибір інших людей. Бо Україна = Європа", - підкреслив Завадюк.

Читайте також: Діставайте свої вила: MELOVIN емоційно виступив за легалізацію одностатевих шлюбів.

Володимир також показав статистику України на шляху підтримки ЛГБТ-спільноти. З 2016 по 2022 рік кількість українців, які негативно ставилися до ЛГБТ, скоротилася у півтора рази.

Фото: instagram.com/zavaduk

"На своїх інтерв’ю я відкрито говорю про важливість цієї підтримки. Вірю в хвилю камінаутів. Бо чим більше успішних та сильних людей зізнаються, тим більше молодих людей повірять в себе. Адже кохання це кохання. І ми не маємо соромитись цих почуттів. Люди не мають бути засудженими за свій вибір вільно любити. І я впевнений, що це невід’ємна частина становлення нашої країни саме зараз в сторону вільних, європейських цінностей, до яких ми так прагнемо", - висловився продюсер.

Володимир Завадюк висловив сподівання, що з кожним роком свідомих українців ставатиме більше, адже рівність дуже важлива. А гомофобію закликав залишити росіянам.

"Мрію, що колись я зможу піти під вінець зі своїм коханим, та виховати дитину з коханою людиною в Україні. Так і буде", - резюмував продюсер.

Фото: instagram.com/zavaduk

Раніше MELOVIN прокоментував серію камінг-аутів серед українських зірок за період війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску