Лайм

За місяць мало виповнитися 22: захищаючи Україну загинув син чоловіка Валентини Хамайко

Хлопець пішов на фронт добровольцем

На фронті загинув син чоловіка Валентини Хамайко від першого шлюбу Остап Оністрат. Трагічною новиною поділився батько загиблого воїна Андрій Оністрат, котрий також захищає країну в лавах ЗСУ. Юному герою був лише 21 рік.

"Мій маленький їжачок… Тебе більше немає. Час зупинився. Позавчора рік служби. За місяць 22 роки. Коли Остап був маленький він був дуже обережним. Останнім часом ми часто на ніч говорили про війну, про жертви і він мене питав: "от як там в звичайному житті люди ходять і живуть з думками, що тут на сході гинуть люди…". І він мені казав: "а чому мене там не було, в стєлкотні…". Як у тата в мене не було відповіді на це питання. Я не знав що казати", - розповів бізнесмен в Instagram.

Фото: instagram.com/onistrataa

Оністрат додав, що позавчора вдень син шукав танк – хотів знищити на річницю служби. Увечері був засмучений, що йому не вдалося.

"Коли він приїздив додому останній раз - він дуже змінився. Діти обліпили його з усіх боків… Я відчув те, що давно хотів бачити - взаємну любов. Він мужній герой і справжній чоловік", - додав воїн.

Читайте також: Режисер Андрій Максименко помер у лікарні від поранень, отриманих на фронті.

Фото: instagram.com/onistrataa

Судячи з геолокації у дописі, трагедія сталася під Вугледаром Донецької області. Остап пішов добровольцем на фронт, коли йому було 20 років. Спочатку хлопець із батьком були у різних підрозділах, а нещодавно їм вдалося об'єднатися та служити разом у сухопутних військах.

Раніше Андрій Оністрат розповідав, що він рано подорослішав, бо став татом у 18 років, а Остап став дорослішати у 20, коли потрапив на війну.

"Мене інколи питають, що я відчуваю, і я в різні моменти знову і знову задаю собі це питання. Гордість збільшується, тривога трохи зменшується. Постійне відчуття бажання чимось допомогти чимось. Щось знайти, відправити з потрібного. Там завжди щось потрібно", - розповідав чоловік Хамайко влітку 2022-го.

Фото: instagram.com/onistrataa

Разом із ведучою "Сніданку з 1+1" Валентиною Хамайко віце-президент Федерації тріатлону України Андрій Оністрат виховує чотирьох спільних дітей.

Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Минулого місяця на війні загинув поет та прозаїк Ігор Мисяк, який є автором відомого роману "Завод".

Новини про тему:

Новини партнерів

Читайте також