RU  UA

Дізнатися

Які сукні вийшли з моди: антитренди літа 2023 року, на які не варто витрачатися

Деякі із перелічених варіантів можна переробити, якщо вони є у вашому гардеробі

Мода - це та річ, яка постійно змінюється, і замість одних трендів приходять інші. Раніше ми вже розповідали, чому джинси скінні стали антитрендом та чим їх замінити, а цього разу поділимося, які літні сукні безнадійно застаріли. Детальніше про це - читайте далі на theLime.

Які сукні вийшли з моди влітку 2023

  • З пишною спідницею

Колись такий фасон був актуальним і приваблював багатьох модниць, однак зараз ситуація змінилася в протилежну сторону. На зміну такому дизайну пройшли простота, лаконічність та більш силуетні образи.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

  • З резинкою та відкритими плечами

Даний фасон вбрання теж давно застарів, незважаючи на те, що колись був на піку популярності. Одяг у стилі кантрі добре поєднувався з солом’яними капелюхами чи виробами із подібних матеріалів, але зараз це давно в минулому.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на тему: Шорти-бермуди довжиною до коліна – популярний тренд: з чим їх носити.

  • Бандажні сукні

Декілька років тому вони були справжніми трендовими знахідками, і тому їх можна було часто побачити на модницях з додаванням різних деталей. Проте у 2023-му бандажна сукня не користується популярністю. Натомість краще обирати щось легке, вільне та ніжне, яке дозволить вам почуватися впевненою.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

  • З баскою

Сукню такого фасону також варто прибрати з гардеробу або відкласти. Раніше така деталь в області талії виглядала ефектно та привертала увагу, однак у цьому році ви якщо і зустрінете її, то це, скоріше, буде виключення з правил.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

  • Маллет

Це фасон сукні, перед якої є коротким, тоді як задня частина – довгою. Цей одяг вже не є актуальним, але не поспішайте повністю його викидати. Сукню маллет можна переробити, зробивши її однієї довжини і прибравши перехід від короткої частини до довшої.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации