Лайм

Олег Винник дав перше інтерв'ю від початку повномасштабної війни: в мережі з'явилося відео

Розмова з артистом складатиметься з двох частин

Український виконавець Олег Винник, який після початку повномасштабного російського вторгнення зник з публічного простору, несподівано дав перше за довгий час інтерв'ю. Про це свідчить анонс, який вже з'явився у мережі.

Так, у ролику на YouTube-каналі КРП (крупним планом) під назвою "Винник: повернення?" можна побачити, що артист відповідає на запитання про війну, хворобу війну та близьких йому людей. Автори інтерв'ю пообіцяли оприлюднити його вже найближчим часом.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Зокрема, у відео співак зізнається, що шкодує про те, що зараз знаходиться не на фронті. "Я буду тільки про одне жалкувати. Що я не тримаю в руках зброю. І що я не там", - говорить він. Також журналістка запитує чоловіка про те, як йому вдалося виїхати за кордон у період російсько-української війни.

Що стосується загадкової хвороби співака, про яку вже близько року говорять у мережі, то, за словами артиста, це недуга, яка спіткала всього 2 відсотки людей у Німеччині, де він проходить лікування.

Читайте на тему: Соліст найвідоміших мюзиклів: друг Олега Винника розповів, на які гроші співак живе у Німеччині.

Питання прозвучали й про оточення співака, а саме про його "найближчу людину". "Та, яка найближча до мене. З якою я часто сплю. Вона, не він. Ви її знаєте", – відповів чоловік.

Окрім того, у ролику також показали, як зараз виглядає Винник. Він перестав вести соціальні мережі, тому шанувальники могли бачити лише його архівні фото, зроблені ще до початку великої війни.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

В Instagram журналістка Вікторія Курочка повідомила, що інтерв’ю зі знаменитістю буде складатися із двох частин, а швидкість публікації відео буде залежати від того, як швидко її канал набере достатню кількість підписників.

"Пaм’ятaєте відео із повернення Винникa до Києвa? Ну те, яке старанно пушили блогери? Тaк от – це постaновкa. Нaвіть цікaво, кому aж нaстільки не було чого робити. Не мaють нічого спільного із прaвдою, до речі, і всі озвучені досі діaгнози. Це буде відповідь на всі питання про Винника, які колись звучали", - йдеться в пості Вікторії.

Нагадаємо, чутки про серйозну хворобу Винника з'явилися після того, як він зник із соцмереж та перестав виходити на зв'язок з шанувальниками. Свої припущення з цього приводу висловлювали як колеги співака, так і різні блогери. Сам виконавець раніше ніяк не коментував ситуацію, що склалася.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита