Лайм

Олег Винник відповів, чому більше року не спілкувався з прихильниками у соцмережах

Співак не має доступу до своїх сторінок

Олег Винник дав перше інтерв'ю з початку повномасштабної війни, яке глядачі побачать вже найближчим часом. У ньому співак розповів про свою загадкову хворобу та раптове зникнення із соцмереж. Керівник офіційного фан-клубу артиста Валерія Барон показала фрагмент відео, де він пояснює, чому не спілкується з шанувальниками в Instagram.

У квітні 2023 року у блозі співака зникли всі публікації. При переході на сторінку Олега Винника можна побачити лише аватарку, а далі – завантаження сторінки. Пізніше виявилося, що дописи видалив менеджмент артиста.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

В інтерв'ю українській журналістці Вікторії Курочці співак заявив, що не має доступу до своїх сторінок у соцмережах, і він вже звернувся до правоохоронних органів в Україні з цього приводу.

Читайте також: Усім героями бути не можна: Валерій Харчишин висловився про зникнення Олега Винника.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Валерія Барона (@valery_baron)

Також в інтерв'ю Винник розповів, що справді перебуває в Німеччині, де проходить лікування. За словами співака, його спіткала недуга, на яку страждає всього 2 відсотки людей у Німеччині.

У тизері інтерв'ю автори також показали, як зараз виглядає Олег Винник – з довгим волоссям, акуратною бородою та в окулярах. Співак більше року не з'являвся у публічному просторі, тож шанувальники могли бачити артиста лише на архівних кадрах.

Олег Винник зараз Фото: YouTube

Раніше зникнення Олега Винника прокоментував Юрій Горбунов.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита