Лайм

Після чуток про онкологію Винник розповів про свою рідкісну хворобу і її симптоми

Знаменитість поділився особистим

Через раптове зникнення Олега Винника із публічного простору у соцмережах почали з'являтися чутки стосовно стану його здоров'я. Блогери навіть заявляли про те, що нібито артист хворіє онкологією. Нарешті чоловік дав відверте інтерв'ю, у якому особисто відповів на запитання, яке так давно хвилює його колег та прихильників.

Так, під час розмови журналісткою Вікторією Курочкою у програмі "КРП" Винник спростував чутки про онкологію та заявив, що дійсно має проблеми зі здоров'ям, але вони зовсім інші. Називати свій діагноз він не став, однак уточнив, що ним хворіють 2 відсотки людей у Німеччині. Зірка додав, що в наш час ця хвороба не є такою страшною і летальною, проте якщо вчасно не звернутися до лікаря, то можна залишитися у візку.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

"Не правда. Мені по барабану, що про мене говорять. Сьогодні трохи гірше, ніж було тиждень тому. Буду відвертим. Слава Богу, що мене підняли і поставили на ноги. Це не одна і навіть не дві речі, які мене накрили. Я в інтерв'ю говорив, що не звертаю уваги на своє здоров’я. А потім одного дня в тобі раз, і вимикається все. На цю хворобу в Німеччині хворіють 2 відсотки. Сьогодні це вже не така страшна хвороба і не летальна. Але якщо не звертатися до лікаря, то за рік ти залишаєшся у візку", - розповів він.

Читайте на тему: Олег Винник відповів, чому більше року не спілкувався з прихильниками у соцмережах.

Окрім того, виконавець зауважив, що перші підозри про проблеми зі здоров'ям у нього з'явилися під час одного з турів. Тоді він не міг уявити, що відбувається та не розумів, що йому робити. Наразі ж ситуація змінилася у кращу сторону:

"Сьогодні не потрібно про це турбуватися, є медикаменти і ліки. Вона почалася в турі, і я про це не розповідав. Симптоми, які ти не можеш зрозуміти і не можеш нічого з цим зробити".

Також в інтерв’ю Олег зізнався, що ця хвороба також є і в його близького друга - начальника охорони Русіка.

Винник підсумував, що не падати духом та продовжувати лікування йому допомагає гумор та кохана людина, ім'я якої він теж не називає. "Дякувати Богу, що у мене є людина, яка не дає мені померти. Та, яка найближча до мене. З якою я часто сплю. Вона, не він. Ви її знаєте", - заінтригував артист.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита