Лайм

Світлана Лобода публічно принизила дівчину, яка вийшла з плакатом проти її виступу у Харкові

У мережі розгорівся скандал через слова співачки

Світлана Лобода після резонансного скасування концерту у Києві потрапила у новий скандал. 25 червня співачка приїхала до Харкова та влаштувала зустріч із шанувальниками біля входу в зоопарк. На відкритий захід прийшла дівчина із плакатом "Харків без Лободи". Виконавиця підійшла до активістки і привселюдно звинуватила її у проплаченості.

На відео, яке розповсюджується в соцмережах, Лобода підходить до дівчини з мікрофоном, гладить її по голові та каже: "Моя хороша, ну хто тебе прислав? Ну хто тобі гроші дав за це?" Харків'янка з плакатом не стала спілкуватися зі співачкою, і та сказала у мікрофон: "Є люди завербовані, навіть звертатися немає сенсу".

Читайте також: Вона визнає свої помилки: Анатолій Анатоліч заступився за Світлану Лободу перед українцями.

Вчинок Світлани Лободи широко обговорюється у соцмережах. Її розкритикували деякі українські волонтери, активісти, військові, блогери та журналісти.

"Лобода ображає дівчину-підлітка у Харкові за плакат "Харків без Лободи". Робить це на очах інших людей і фактично цькує дитину: "Дорога, хто тобі гроші заплатив за це?" Ще раз - доросла, відома жінка принижує дитину за проукраїнську позицію на очах кількох десятків людей, які їй за це аплодують. Можна ми більше не побачимо співачку Лободу не лише у Харкові? І чи можна розраховувати на вибачення перед дівчиною?" - написала у Facebook Севгіль Мусаєва, головна редакторка видання "Українська правда".

Читайте також: Я дуже винна: Світлана Лобода розповіла, чому після 2014 року жила та працювала в Росії.

"Харків. Лобода так нічого і не зрозуміла. Вона публічно принижує дівчину, яка прийшла з плакатом і питає "хто тобі дав гроші?" Роками брала рублі і явно не усвідомлює, в якій вона країні", - обурився активіст та волонтер Сергій Стерненко.

"Лобода живе у світі, де позицію можна тільки купити, мати її не можна. Яка різниця, Лобода, яка різниця", - пишуть у коментарях.

Користувачі мережі зазначають, що дівчина з Харкова трималася дуже гідно, тоді як сама артистка спілкувалася з нею зверхньо і безпідставно звинувачувала.

Фото: Facebook

Фото: Twitter

Фото: Instagram

Нагадаємо, що до лютого 2022 року Світлана Лобода жила та працювала в Росії. Після початку повномасштабної війни вона виїхала з країни-окупанта і почала публічно підтримувати Україну, займатися волонтерством. Думки українців щодо позиції Лободи розійшлися. Одні вважають, що її благодійна діяльність перекриває багаторічну роботу в РФ, тоді як інші не вірять у щирість співачки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита