RU  UA

Дізнатися

Втома фізична та моральна: Віталій Козловський показав, як проходить його бойова підготовка

Співак опублікував нові фото на полігоні

Мобілізований Віталій Козловський ділиться із шанувальниками новинами свого армійського життя. Співак проходить бойову підготовку на полігоні, і днями йому поголили бороду та вуса. Вже у новому образі 38-річний артист постав на динамічних фотографіях із навчань.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/

Козловський, який потрапив до Національної гвардії України, опублікував знімки у День конституції 28 червня. Він побажав українцям, щоб Основний Закон залишався фундаментом їхніх цінностей та прав, а також поділився своїми враженнями від першого тижня навчань.

"Перший тиждень навчань бойової підготовки був напруженим та інтенсивним. Втома є як фізична, так і моральна. Іноді є відчуття, що навантаження забирає всю енергію. Насправді зараз немає часу і сил на творчість, яку я так люблю, в якій можу висловити свої почуття та думки. Але хто казав, що буде легко?!" - написав Козловський в Instagram.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/

Читайте також: Зробить ворогам "піна коладу": у мережі відреагували на мобілізацію Віталія Козловського.

Незважаючи на складні обставини, виконавець все ж таки шукає сили та натхнення у відданості своїй службі, а також вірить у важливість своєї ролі у захисті країни.

"Думка про те, що мої зусилля не є даремними, власне мотивує йти вперед. Мотивують і люди, що поруч, титанічна праця військових, їхній внесок у нашу майбутню Перемогу", - розповів він.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/

Також Віталій процитував відому фразу Степана Бандери: "Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн

В финале "Евровидения-2024" голосуют все жители стран-участниц нынешнего конкурса - как отдать голос за фаворита

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представитель Нидерландов на "Евровидении-2024" Йост Кляйн отстранен от генеральной репетиции перед финалом, где жюри выставляли оценки