Лайм

Олена Кравець показала, як підросли її двійнята Іван і Катя: зворушливі фото

Молодшим дітям телеведучої 6 років

Олена Кравець – мати трьох дітей. Її старшій дочці Марії вже 20 років, і дівчина виросла справжньою красунею. Також телеведуча виховує різностатевих близнюків Івана та Катерину, яких народила у віці 39 років від чоловіка Сергія.

Зірка "Кварталу 95" рідко показує свою родину в соцмережах, але цього разу зробила виняток. 46-річна мама знайшла для доньки і сина літній табір – перший у їхньому житті. Завдання виявилося не з легких: Кравець хотіла, щоб "їх очі милувалися краєвидами, рученята могли торкнутися до стародавніх ремесел, а серце - до витоків традицій. А ще щоб так само смачно і спокійно, як у бабусі, тільки в таборі".

Фото: instagram.com/lennykravets

Читайте також: Вимушений захід: Олена Кравець розповіла, чому попросила старшу дочку жити окремо.

На фото, які Олена опублікувала в Instagram-історіях, Іван та Катя позують в ошатному одязі в українському стилі. Дочка телеведучої одягнена у вишивану сукню та яскравий вінок, а син – у вишиванку.

Фото: instagram.com/lennykravets

Фото: instagram.com/lennykravets

Раніше Олена Кравець розповідала, що після народження двійнят вони з чоловіком зіштовхнулися з кризою у стосунках. Відвідування сімейного психотерапевта допомогло уникнути розлучення парі, яка разом уже 26 років.

"Це та кватирка, через яку заноситься свіже повітря у ваші відносини, коли здається, що вже все, що вже все померло і вже нема чим дихати", - розповідала вона в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Фото: instagram.com/lennykravets

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували