Лайм

Виїхав в Іспанію і підтримує росіян: що стало з сином співачки-зрадниці Таїсії Повалій

Що відомо про життя музиканта та його позицію

Денис Повалій - музикант та єдиний син Таїсії Повалій, яка після великого нападу Росії прийняла бік кремлівського диктатора і заявила, що "Путін позбавляє світ від нацизму". 39-річний співак не схвалював зрадницький вчинок своєї матері-артистки, але наразі його позиція змінилася.

Повалій поїхала до РФ за кілька днів до повномасштабного вторгнення. Після 24 лютого 2022 року уродженка Київської області додому вирішила не повертатися, а продовжила жити та співати у країні-терористці, причому роблячи це максимально цинічно – українською мовою. На пропагандистому концерті до "Дня перемоги" вона заспівала "Пісню про рушник", після чого син зрадниці заявив, що не має до цього жодного відношення і не несе відповідальності за дії своєї матері. "Не треба про маму сюди, гаразд? Це зовсім окрема її історія, і я не маю до неї відношення", - написав Денис в Instagram після обурення українців.

Читайте також: Таїсія Повалій після мовчання про війну 9 травня виступила в РФ з українською піснею.

Фото: instagram.com/denis.povaliy

Сам Денис на момент вторгнення Росії в Україну перебував у Москві, і в ніч із 23 на 24 лютого виступав на першому пропагандистському каналі. "Повалій каже, що може і не вийшов би на сцену того вечора, але він мав виступати з авторською піснею, яку йому ну дуже хотілося заспівати", - сказав Слава Дьомін.

Читайте також: Підкормлювали і підкормлюють зараз: Павло Зібров пояснив прокремлівську позицію Повалій.

Незабаром син Повалій із сім'єю поїхав до Іспанії, де зараз живе на дачі батьків та називає себе "українським біженцем в Іспанії". Проте його висловлювання про війну наштовхують на думку про те, що він пішов за своєю матір'ю, піддавшись кремлівській пропаганді.

Фото: instagram.com/denis.povaliy

"Деніс стверджує, що російське вторгнення було "штучно спровоковане через розподіл українців за мовним принципом на "своїх" та "чужих", а також через Майдан і зрив георгіївської стрічки". До речі, війну Дениска називає "спеціальною військовою операцією", - зазначив Дьомін у своєму проекті "Слава ПРО".

Ведучий також згадав допис Дениса Повалія, в якому звучала цинічна фраза: "потрібен мир, друзі, а не смерть ворогам".

Фото: instagram.com/denis.povaliy

Раніше Таїсія Повалій похвалилася, як змусила 80-річну маму переїхати з Києва до Москви під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації