Лайм

Залишилося зовсім недовго: дружина Бориса Джонсона замилувала фото на останніх тижнях вагітності

Цей малюк буде восьмою дитиною політика

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон незабаром знову стане батьком, і його вагітна дружина Керрі поділилася ніжними фото з круглим животом. На опублікованих знімках вона позувала разом із сином та донькою.

"Залишилося зовсім недовго", - підписала світлини в Instagram 35-річна обраниця політика. Жінка позувала у вбранні з квітковим принтом, яке підкреслило її чималий животик. На одному із кадрів вона тримала на руках маленьку донечку, а на інших разом із ними насолоджувалася прогулянкою на природі.

Фото: instagram.com/carrielbjohnson

Фото: instagram.com/carrielbjohnson

Про третю вагітність Керрі оголосила у травні цього року. Тоді вона написала, що вже перебуває на восьмому місяці вагітності і "почувається досить виснаженою".

Керрі Сімондс є третьою дружиною Бориса Джонсона. З нею чоловік одружився у 2019 році. У квітні наступного року у пари народився син, у травні 2021 закохані таємно повінчатися. У грудні того ж року у них з'явилася донька.

Фото: instagram.com/carrielbjohnson

Читайте також: Борис Джонсон зачарував мережу знімком з маленькими сином та дочкою.

До шлюбу із Сімондс Джонсон був разом із Мариною Віллер. За даними видання The Sun, жінка зловила чоловіка на зраді після 25 років подружнього життя. У екс-пари є четверо спільних дітей.

Окрім того, колишній прем'єр-міністр Британії також має доньку, яку, як повідомляють ЗМІ, 2009 року народила мистецтвознавиця Гелен Макінтайр. Політик приховував її існування, говорячи, що не коментуватиме особисте життя. Проте у вересні 2021 року він таки зізнався, що справді має позашлюбну дитину.

Борис Джонсон з дружиною КерріФото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування