RU  UA

Дізнатися

Росіяни заявили, що Джонні Депп приїде в РФ на "екскурсію" за 370 тис. доларів

Зірка Голлівуду раніше вже був у Москві

Відомий американський актор Джонні Депп начебто збирається навідатися до країни-окупантки РФ, яка вже другий рік веде повномасштабну війну проти України. Таку інформацію російські пропагандисти повідомили прес-службі місцевого гурту "ЯМОРЕ", з яким знаменитість має "записати спільний трек". Сума питання "екскурсії" Деппа в Росію - $370 тисяч (13,5 млн грн).

Переговори, як повідомляють росЗМІ, продовжувались близько 2 років. І нібито актора утримувало від поїздки лише розлучення з Ембер Герт. Суд, який відбувся у червні минулого року, виніс вирок на користь Джонні.

Фото: Getty Images

Читайте на тему: Ембер Герд покинула кар’єру в Голлівуді після скандального програшу в суді з Джонні Деппом.

"Всі ці роки ми спілкувалися в дусі: "Як життя?" У 2020 році у нас з'явилася ідея записати спільну пісню. Ми закинули цю ідею менеджменту Деппа. Протягом двох років велися переговори. Все ускладнювалося тим, що Депп судився з Ембер. Рік тому після перемоги в суді мені написали, що він готовий приїхати", – говориться в коментарі.

За спільний трек та екскурсію російськими містами громадяни країни-агресорки росіяни пообіцяли Джонні Деппу $370 тисяч. Актора нібито мають провезти по марштуру Калінінград – Зеленоградськ – Куршська коса – Світлогірськ – селище Янтарне. На цю екскурсію зірка Голлівуду нібито погодився на менший гонорар, хоча спершу йому пропонували більшу суму.

Учасники російського гурту говорять, що через два тижні планується відеорозмова з Деппом. "Хвилююче, звичайно, хоча Джонні дуже простий у спілкуванні, не вдає з себе нікого. Класний мужик. Вже активно йде підготовка до його приїзду, а усвідомлення, що це не сон, ще не прийшло", – процитували співрозмовника пропагандисти.

Джонні Депп виступає у Москві у 2018 роціФото: Getty Images

Нагадаємо, Джонні Депп - американський актор, продюсер, режисер, сценарист, музикант. В 2015 році разом із Елісом Купером та Джої Перрі Джонні Депп утворив музичний супергурт під назвою "Hollywood Vampires". Дебютний альбом гурту вийшов 11 вересня 2015 року. В 2018 році вони приїхали з концертом до Москви.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии