Лайм

Олена Зеленська на саміті НАТО захопила образом у сучасній вишиванці: фото

Вбрання перша леді доповнила чорними штанами-дудочками

Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена Зеленська відвідали концерт на Лукішкській площі Вільнюса. Цей захід став завершальною частиною події "Піднімаю прапор за Україну в НАТО".

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Разом розпочали візит до Литви. Важлива поїздка з нагоди Саміту НАТО – 2023, що цими днями відбувається тут, у Вільнюсі. Вдячні президентському подружжю Литви Гітанасу Наусєді та Діані Наусєдєнє за традиційно теплу зустріч.

Сьогодні під час промови пана Гітанаса над столицею Литви підняли український прапор – прапор із Бахмута. Він означає, що ніколи знову литовцям не доведеться битися проти російських солдатів ані під Вільнюською телевежею, ані в жодному іншому місці. Слідом за підняттям прапора пролунав наш гімн. Це не просто свідчення міцної дружби – це символ того, що на шляху до своєї мети ми завжди будемо союзниками. Не лише ці два дні – завжди", - йдеться в публікації першої леді в Telegram.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Читайте на тему: Підсумкове комюніке саміту НАТО можуть переписати на користь України: що відомо.

На урочистому заході дружина президента з'явилася у особливо патріотичному одязі. На ній були чорні штани-дудочки і вишиванка від українського бренду Gunia. На сайті марки розповідається, що сорочка має назву "Франка", а її крій підхоплює традицію Борщівської сорочки. Переосмислені елементи з писаних гуцульських кахлів та ілюстрації з Трірського псалтиря складаються в наївний орнамент.

Сорочка йде в комплекті з латунним гудзиком у формі серця. Також вказано, що одяг коштує 380$ (це близько 14 тисяч гривень).

Фото: president.gov.ua

Фото: president.gov.ua

До брендової сорочки Зеленська додала крайку приємного молочного відтінку від того ж самого бренду. На сайті говориться, що цей аксесуар ручної роботи натхненний плетеним поясом, який використовувався для підв'язування традиційного одягу. Річ прикрашена геометричним орнаментом, логотипом GUNIA Project та пухнастими помпонами. Її ціна складає 140$ (це близько 5 тисяч гривень).

Фото: president.gov.ua

Gunia позиціонує себе як бренд ексклюзивних речей, що створені на основі традиційних етнічних культур. Марка українського виробництва користується популярністю серед світових знаменитостей. Зокрема, речі від Gunia можна побачити на сторінці в Instagram Кайлі Дженнер. Раніше американська підприємиця та модель похвалилася сервізом у синьо-білих тонах від цього бренду.

Фото: instagram.com/gunia_project

"Ми раді, що Кайлі Дженнер обрала придбала набір 'Indigo' з нашої колекції. Її нещодавній пост з цим найпрекраснішим сервіруванням столу став для нас повною несподіванкою, і тепер ми не можемо відвести від нього погляд. Раді знати, що наша продукція made-in-Ukraine використовується у всьому світі для найтепліших зустрічей", - прокоментували вибір зірки представники бренду.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші