Лайм

Жодних візитів до Росії не буде: представник Джоні Деппа заперечив брехню росіян

Субтитри, перероблені на інший лад, не допомогли росіянам

Директор кінокомпанії Джонні Деппа та його помічник Стівен Дойтерс відреагував на чутки про можливий приїзд актора до Росії. Нагадаємо інформація про це з'явилася днями раніше, а після так званого "звернення зірки до росіян" користувачі мережі сприйняли її як правдиву.

Дойтерс нарешті роз'яснив ситуацію та прокоментував скандальний ролик із Деппом. Так, у Twitter він пояснив, що коментар Джонні був зроблений для глобального релізу стрічки "Жанна Дюбаррі", а не адресований виключно росіянам. Тим більше, в оригіналі відео актор сказав "Bye", що перекладається як "Бувайте", але аж ніяк не "До зустрічі", як це хотіли показати росіяни, створивши відповідні субтитри.

Фото: twitter

"Ні. Це був ролик, зроблений для глобального релізу фільму. І жодних візитів до Росії не буде", - йдеться в коментарі Стівена.

Фото: скриншот з відео

Читайте на тему: За зйомки в окупованому Криму пропонували мільйон: Дантес розповів, як знімався у російському шоу.

Відімо, що стрічка "Жанна Дюбаррі" стартує у російському прокаті з 20 липня. І виходить, що це універсальне звернення передали дистриб'ютору Russian World Vision, який займається прокатом у РФ. Як виявилося, власник Russian World Vision росіянин Костянтин Йолкін є у переліку продюсерів фільму, разом із Деппом, і Стівеном Дойтерсом. Дистриб'ютор Wild Bunch продав права на прокат стрічки під час Канського кінофестивалю-2022, який відбувся у травні минулого року.

Фото: twitter

Чи підтримує Джонні Депп Україну

Актор та його гурт Hollywood Vampires підтримують нашу країну зараз. Про це свідчить виступ у Болгарії у червні цього, де під час виконання пісні Heroes на величезному екрані з’явився синьо-жовтий стяг.

Разом з тим Депп приїжджав зі своїм гуртом до Москви у 2018 році, а у 2019 році він записав персональне звернення до росіян, запрошуючи їх на фільм "Мінамата".

Виходить, що Джонні Депп висловлює підтримку нашій країні, але при цьому продовжує співпрацювати із росіянами, задля того, аби вони показували його фільми на території своєї держави-агресорки.

Джонні Депп - американський актор, продюсер, режисер, сценарист, музикант. В 2015 році разом із Елісом Купером та Джої Перрі Джонні Депп утворив музичний супергурт під назвою "Hollywood Vampires". Дебютний альбом гурту вийшов 11 вересня 2015 року.

Джонні Депп виступає у Москві у 2018 роціФото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil