Лайм

Абсолютно неприйнятно: Оля Полякова пригрозила засудити видання через статтю про фігуру її дочки

Знаменитість виклала у мережу відповідне відеозвернення

Співачка Оля Полякова збирається подати до суду на українське видання "Главред". Днями інтернет-ресурс випустив статтю, в якому розкритикував зовнішність старшої доньки артистки - 18-річної Маші Полякової.

Знаменитість не стала замовчувати ситуацію та у Instagram опублікувала відеозвернення, у якому висловила своє невдоволення. Вона наголосила, що прагне створити прецедент, аби уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Фото: скриншот

Новина на сайті видання мала назву "Полякова показала сильно розповнілу дочку і змусила її тренуватися". Матеріал вийшов після того, як зірка виклала ролик тренування із Марією. У матеріалі йшлося про те, що мама з донькою займалися спортом, а у відповідь родину розкритикували користувачі мережі. Від себе автор вирішив додати опис зовнішності 18-річної Марії, що і стало причиною гніву її матері.

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

Читайте на тему: Можу собі дозволити: блогерка Юлія Верба відповіла на хейт через новий Mercedes за 10 млн. гривень.

У відповідь на контент подібного характеру Полякова заявила, що у сучасному цивілізованому світі не може бути місця для бодішеймінгу. "Це звернення до видання "Главред", яке сьогодні випустило бодішеймерську статтю про мене та мою дитину. За кордоном вас би стерли, відмінили і стягнули б багато мільйонів євро. У сучасному світі бодішеймінг будь-якої людини, особливо дітей, сильно карається. І я вас покараю! Я прямо зараз звертаюся до суду, щоб довести, що у вільній країні, бодішеймінг абсолютно неприйнятний", - прокоментувала інцидент артистка.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Наразі на сайті "Главреду" вже немає статті, про яку йшлося вище. Однак відео з намірами судитися співачка не видалила.

У коментарях під роликом зі зверненням співачки користувачі мережі активно обговорюють ситуацію, що склалася. Більшість із них підтримують виконавицю та погоджуються, що інциденту потрібно надати розголос, аби запобігти виникненню бодішеймінгу надалі. Ось деякі коментарі людей:

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, Маша Полякова - старша донька співачки. Також у шлюбі із бізнесменом на ім'я Вадим артистка народила доньку Алісу. Марія наразі живе у Лондоні та навчається у музикальному вищі. Вона, як і її знаменита мама, у майбутньому планує стати великим музикантом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024