RU  UA

Дізнатися

Була компанія дітей "Кварталу": донька Кравець розповіла про дружбу з Олександрою Зеленською

Старша дитина президента відзначає день народження

15 липня доньці Володимира та Олени Зеленських виповнилося 19 років. У день народження Олександри донька Олени Кравець поділилася теплими спогадами про дружбу з дочкою президентської пари та розповіла, чи спілкується з дівчиною під час війни.

В ефірі "Сніданку з 1+1" Марія Кравець зізналася, що у шкільні роки вони із Сашею Зеленською були близькими подругами. Дівчатка часто перетиналися на знімальному майданчику, навчалися в одній школі та тісно дружили сім'ями.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"У нас була така компанія дітей "Кварталу" і ми усі були законектчені одне з одним. Наші батьки були завжди разом і ми були завжди разом. Я згадую це як час легкості, безтурботності, я все це з теплом згадую. Усі хотіли з нею грати та дружити, і це якось відчувалося. У її сторону завжди перевага, у гарному сенсі. З нею завжди було цікаво", - розповіла вона про дочку Зеленських.

Читайте також: Олена Зеленська у сірому костюмі розповіла, на кого навчається її дочка Олександра.

За словами Марії, Олександра завжди була татова донечка, і їй важко уявити, як нелегко зараз дівчині переживати розлуку з батьком. Відомо, що донька Володимира Зеленського під час війни знаходиться в Україні, і живе з мамою і братом в безпечному місці.

Фото: YouTube

"Знаючи їхню сім'ю, якось мені складно уявити, як у них все змінилося всередині сім'ї. Вона була більше татова донечка. Вона дуже сильно любить своїх батьків. Але між Володимиром і нею був дуже тісний зв'язок. Те, що зараз відбувається для неї, як і для нас усіх, дуже складно. Він же таки її батько", - сказала донька Олени Кравець.

Читайте також: Мої діти в Україні: Володимир Зеленський відповів, чому не вивіз доньку та сина за кордон.

До повномасштабної війни Олександра Зеленська вела сторінки у соціальних мережах, але зараз дівчина припинила публічне життя та обмежила коло контактів. Не підтримує Саша зв'язок й з подругою дитинства Марією.

Фото: YouTube

"Я зараз взагалі не знаю її жодної сторінки в соцмережах. Але було б цікаво, як складається її життя. Вона дуже добра дівчинка, дуже світла", - зазначила Кравець.

Нагадаємо, Володимир та Олена Зеленські також виховують 10-річного сина Кирила, який, за словами батьків, дуже змінився після 24 лютого 2022 року.

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

Раніше ми розповідали, як зараз виглядає 20-річна донька Олени Кравець Марія.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие