Лайм

ЗМІ повідомили про госпіталізацію непритомного Джонні Деппа: що відомо про його стан

Запізніла новина налякала фанатів

Фанати Джонні Деппа обговорюють його стан після скасування виступу у Будапешті. 60-річний актор, який нещодавно потрапив у скандал через фейк про візит до Росії, 18 липня мав зіграти разом із гуртом Hollywood Vampires у столиці Угорщини. Концерт скасували в останню хвилину, і це викликало хвилю пересудів.

Джонні Депп на концерті Hollywood Vampires : https://www.instagram.com/hollywoodvampires/

"Через непередбачені обставини "вампіри" скасують сьогоднішнє шоу у Будапешті. Усі квитки будуть відшкодовані в повному обсязі. Ми любимо і цінуємо всіх фанатів, які приїхали з ближнього і далекого зарубіжжя, щоб побачити, як ми виступаємо, і нам щиро з'явилося, яке щиро шкода", - говорилося у повідомленні на сторінці рокерів, яке також з'явилося в Instagram-історіях Деппа.

Читайте також: Як летить час: Джонні Депп та інші знаменитості, які святкують 60-річчя у 2023 році.

Оскільки гурт не уточнив причини скасування концерту, в мережі зайнявся галас. За кілька днів чутки дісталися і до України. Декілька видань, посилаючись на різні джерела, повідомили про госпіталізацію Джонні Деппа, якого "знайшли в номері готелю непритомним".

"Ми чули, що Депп занадто багато тусувався, він навіть не міг вийти з готелю. Ми також чули, що йому викликали лікаря, щоб визначити, чи не сталося з ним чогось серйознішого, ніж зловживання алкоголем чи забороненими речовинами", - шепотілися інсайдери угорського видання Blikk.

Проте вже через 3 дні після "госпіталізації" Депп продовжив тур і виставив на продаж свій автопортрет, який написав у важкий період судової битви з колишньою дружиною Ембер Герд. "Цей автопортрет був створений у той час, який був… скажімо так, трохи темним, трохи заплутаним", - сказав актор у відео.

Читайте також: У 2022 році Джонні Депп виграв справу проти колишньої дружини Ембер Герд - актрису визнали винною.

Фото: https://www.instagram.com/johnnydepp/

Що відомо про стан Джонні Деппа

Напередодні концерту в Будапешті 60-річного Джонні бачили на милицях. Актор "Піратів Карибського моря" пошкодив ногу ще в червні, що змусило гурт The Hollywood Vampires скасувати свої перші концерти у США.

Фото: https://www.instagram.com/hollywoodvampires/

"Джонні отримав болючу травму кісточки після своїх недавніх виступів, і його лікар порадив йому не подорожувати. Він спустошений таким поворотом подій, але з нетерпінням чекає можливості відпочити, щоб усі чотири "вампіри" могли показати свої найкращі якості в європейському турне", - йшлося у заяві музикантів.

Незважаючи на відміну концерту в Будапешті, тур продовжиться, і вже 23 липня The Hollywood Vampires виступили в Німеччині разом із Джонні Деппом. Актор вийшов на сцену, грав на слайд-, ритм- та соло-гітарі, клавішних, а також виступав на бек-вокалі в Еліса Купера. Попереду гурт має триденний сет у США, який завершиться 30 липня.

Джонні Депп на коцнерті в Німеччині 23 липня 2023 року. Фото: https://www.instagram.com/hollywoodvampires/

Раніше архівні документи розкрили важку юність Джонні Деппа – від актора відвернулася мати.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil