Лайм

Світлана Тарабарова показала зворушливий подарунок, який отримала від дітей на день народження

Зірка проводить свято у колі рідних

Співачці та багатодітній мамі Світлані Тарабаровій виповнилося 33 роки, і з нагоди свята рідні люди підготували для неї найкращі подарунки. Так, артистка поділилася у соцмережах, який зворушливий презент отримала від своїх дітей.

У Instagram-stories виконавиця показала, що отримала від малюків сумочку із паперу, на якій було зворушливе послання. "Матуся, з днем народження! Ми тебе любимо", - написали дітлахи та залишили у підписі до слів вирізані із картону ручки та сердечка. Тарабарова зізналася, що була дуже розчулена таким сюрпризом: "Це найкращий подарунок у світі. Дякую!".

Фото: instagram.com/tarabarova

Читайте також: Дякую небу: Світлана Тарабарова показала маму, яку забрала з-під обстрілів у Херсоні.

Знаменитість продемонструвала, що проводить день народження із найріднішими людьми. Вона опублікувала відео, де показала як задувала свічку на кексі. Поруч із нею у цей момент були всі троє дітей.

"Сьогодні 33 роки. Вдячна за кожну хвилину життя. Перший день народження, коли подарунків чекаєш тільки від ЗСУ... Попереду наше найкраще життя, летимо разом", - написала Світлана у підписі до відео.

Фото: instagram.com/tarabarova

Окрім того співачку привітала і донька її кума, репера Ярмака, який наразі служить у ЗСУ. Його дружина оприлюднила ролик, де маленька Мія вітає хрещену з днем народження. "Бажаю, щоб твоє життя було яскравим, як твоє волосся, і щоб було багато грошей на твої мрії", - сказала малеча.

Фото: instagram.com/tarabarova

У коментарях колеги та шанувальники приєдналися до привітань. Вони побажали зірці щастя та мирного неба над головою.

Нагадаємо, Світлана Тарабарова - українська співачка, композиторка та авторка пісень, музична продюсерка, акторка. Лауреатка національної музичної премії "Пісня року 2014", музичної премії "Золота жар-птиця" у номінації "Прорив року", номінантка національних музичних премій. У жовтні 2016 року вийшла заміж за Олексія Бондаря. 9 вересня 2018 року у пари народився син Іван, а 23 вересня 2020 - донька Марія. У квітні цього року стала мамою втретє – у пари народилася дівчинка, яку вони назвали Поліна.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії