Лайм

Усі схожі на Барбі: яких відомих акторок дуже легко сплутати з Марго Роббі

Схожість знаменитостей вражає

У липні у кінопрокат вийшов фільм "Барбі", головну роль у якому виконала Марго Роббі. Актриса блискуче впоралася з образом популярної ляльки, яка переживає екзистенційну кризу, а сама стрічка стала однією з найбільш обговорюваних прем'єр 2023 року.

Фото: instagram.com/barbie/

Ефектна білявка Роббі запам'яталася глядачам задовго до "Барбі". 33-річна знаменитість знімалася у таких фільмах, як "Гра на пониження", "Вовк із Уолл-Стріт", "Легенда про Тарзана", "Я, Тоня", "Одного разу в Голлівуді". На її рахунку - дві номінації на "Оскар", три - на "Золотий глобус", а також нагорода "Вибір критиків" за роль Харлі Квінн в "Загоні самогубців". Але, незважаючи на успіх і впізнаваність, Марго Роббі часто плутають з іншими актрисами, які в деяких ракурсах практично від неї не відрізняються.

Читайте також: Як змінилися зірки фільму "Ангели Чарлі" через 23 роки після виходу фільму: фото.

Марго Роббі Фото: Instagram

Емма Маккі

Емма Маккі - французько-британська актриса, яка, до речі, також знялася у фільмі "Барбі". Вона зіграла Барбі-фізикиню, але за рахунок каштанового волосся уникла порівнянь зі своєю колегою Роббі.

Актриси дійсно мають спільні риси, і особливо сильно схожість помітна в серіалі "Статеве виховання", де Маккі зіграла роль шкільної шибайголови Мейв Вайлі. Волосся Емми пофарбували в блонд із рожевими пасмами, очі підвели товстими стрілками, і такий образ зробив її повною копією Марго Роббі у "Загоні самогубців".

Емма Маккі Фото: Netflix

Самара Вівінг

Англійську актрису та фотомодель Самару Вівінг теж часто плутають із Марго Роббі. Знаменитості разом знімалися у фільмі "Вавилон" (2022), але творцям стрічки вдалося уникнути плутанини, пофарбувавши волосся Вівінг у каштановий колір.

Самарі Вівінг 31 рік, вона знімалася у фільмах "Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі", "Пікнік біля Висячої скелі", "Крик 6", серіалі "Дев'ять ідеальних незнайомців". Максимальна схожість Вівінг і Роббі простежується у трилері "Гра у хованки", де актриса виконує головну роль.

Самара Вівінг у фільмі "Гра у хованки" Фото: скріншот

Джеймі Преслі

Сьогодні американській актрисі Джеймі Преслі 45 років, але в більш ранніх фільмах її схожість із Марго Роббі вражає. Переконатися в цьому можна, подивившись "Недитяче кіно" (2001), серіал "Мене звуть Ерл" або "Два з половиною чоловіки". В якості Преслі знімалася для багатьох глянцевих журналів, включно з Playboy.

Читайте також: Одне лице з мамою: Маша Єфросиніна показала 19-річну дочку-іменинницю.

Фото: Getty Images

Джеймі Кінг

На перший погляд зірка фільмів "Перл-Харбор", "Місто гріхів" та "Вісім подруг Оушена" відрізняється від Марго Роббі, але на деяких фото їх легко можна переплутати. Наразі Джеймі Кінг 44 роки. Популярність вона здобула як актриса та модель, була обличчям компанії Revlon, брала участь у показах "Christian Dior", "Chanel" та "Victoria's Secret".

Фото: intothegloss.com

Емма Стоун

Емму Стоун легко відрізнити від схожих актрис завдяки рудому волоссю, але коли вона фарбується в блондинку, проявляється її схожість із Марго Роббі. Втім, зірка "Ла-ла-ленду" навряд чи загубиться серед колег. У свої 34 роки вона є володаркою "Оскара", "Золотого глобуса", премії Гільдії кіноакторів США та інших престижних нагород. Переконатися в таланті Емми Стоун можна у фільмах "Круелла", "Фаворитка", "Бьордмен", "Магія місячного світла", "Ірраціональна людина", серіалі "Маніяк".

Емма Стоун Фото: Getty Images

Раніше в мережі порівняли "Міс Всесвіт-2022" та Ксенію Мішину. "Схожа, але наша красивіша", - вважають українці.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування