Лайм

Олег Сенцов показав, як його з побратимами евакуювали після поранення на Запорізькому фронті: відео

Чоловік подякував іншим військовим та медикам

Український режисер Олег Сенцов, який нещодавно потрапив під артилерійський обстріл, показав, як відбувалася евакуація. У соцмережах він оприлюднив ролик, у підписі до якого зізнався, що "є поганим оператором у цій війні".

"Я поганий оператор на цій війні. Постійно забуваю, або зарядити гоупро, або ввімкнути її коли починається екшн, тому що тоді з'являються інші пріоритети. Але іноді я знімаю щось побутове, або післябойове, де присутня атмосфера і цікаві люди, як, наприклад, на цьому відео, знятому на точці евака, після виходу з крайнього свого бою", – йдеться у публікації військовослужбовця. Ролик з'явився на його сторінці на Facebook.

Читайте також: Віталій Козловський показав, як складає військову присягу після завершення бойових навчань.

У відео побачити та почути атмосферу фронтового життя. Сенцов у кадрі розмовляє зі своїми побратимами, а також військовими медиками. Також можна почути, як фахівці лікарні наголошують на тому, що режисеру потрібно поїхати з ними задля обстеження після отриманої травми в обличчя.

На завершення Сенцов подякував своїм хлопцям та дівчатам з рідного підрозділу, а також медикам, які попри всі труднощі та випробування продовжують наполегливо виконувати свою роботу. "Дякую усім медикам, які працюють на фронті, а особливо хлопцям та дівчатам з рідної 47 омбр, які врятували вже сотні життів!" – зазначив Олег.

Нагадаємо, під артилерійський обстріл Сенцов потрапив практично одразу після повернення на фронт після нещодавньої контузії. Тоді він наголосив, що життя йому та побратимам врятував Бредлі (американська бойова машина піхоти M2 Bradley). Внаслідок ворожої атаки на Запорізькому напрямку захисник отримав поранення в обличчя, дрібні уламки також потрапили в руку та ногу.

Олег Сенцов після пораненняФото: facebook.com/oleg.sentsov

На захист Батьківщини Сенцов став ще у перші дні повномасштабного вторгнення. Спершу він був у ТРО, після чого потрапив до загону спецпризначенців, разом із якими працював на півдні України, під Гуляйполем, а також на Луганському та Донецькому напрямках. Наразі режисер захищає нашу країну у складі 47-ї ОМБр "Маґура". Нещодавно він отримав звання молодшого лейтенанта.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації