Лайм

Подвійні стандарти: Приходько присоромила Брежнєву, яка співає російською з прапором України

Співачка показала фрагмент концерту колеги

Віра Брежнєва, яку захейтили в мережі через приїзд до Києва вперше за час війни, зіткнулася з критикою з боку колеги. Співачка Анастасія Приходько заявила, що виконавиця намагається всидіти на двох стільцях, виконуючи російськомовні пісні з українським прапором в руках.

Приходько опублікувала в Instagram-історіях фрагмент виступу Брежнєвої, де та співає свій хіт "Любовь спасет мир", розмахуючи та притискаючи до грудей стяг України. Анастасія присоромила її за подвійні стандарти.

Читайте також: Відкуп від гріхів: Анастасія Приходько різко висловилася про благодійність Світлани Лободи.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

"Вона виходить в інших країнах і говорить російською, що вона - українка! Що за подвійні стандарти, типу дупою на двох стільцях? Заберіть у неї прапор України!", - написала Приходько.







Нагадаємо, Віра Брежнєва довгий час жила і працювала в Росії, у тому числі й після 2014 року, коли РФ анексувала Крим та розпочала війну на Донбасі. Після широкомасштабного вторгнення співачка засудила злочинні дії російської влади в Україні та відмовилася від гастролей у країні-терористці.

У березні 2022-го співачка розповідала, що вона знаходиться в Італії та волонтерить в одному з пунктів гуманітарної допомоги. Відомо, що у Брежнєвої та її чоловіка Костянтина Меладзе є будинок у маленькому містечку на півночі країни, де вони "осіли" у 2019 році.

Після 24 лютого 2022 року Брежнєва веде соцмережі українською, а нещодавно в її репертуарі з'явилася перша україномовна пісня "Вишиванка", яку вона записала у дуеті зі співачкою TAYANNA.

У 2019 році Віра Брежнєва заявляла, що вона не має жодної пісні українською, через що не вважає себе українською співачкою.

"Я українською співачкою не була, тому що я не брала там участі в жодній "Пісні року". Так вийшло, що мене сама Україна не сприймала українською співачкою. Плюс вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, у тебе мають бути пісні українською мовою. У мене їх немає", - заявляла Брежнєва в інтерв'ю пропагандисту Манучарову.

Раніше Анастасія Приходько розповіла про психологічні наслідки після співпраці з Костянтином Меладзе.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня