Лайм

Поєднує кольори України та Польщі: на "Голосі країни" показали сцену 13 сезону

Прем'єра нового сезону відбудеться зовсім скоро

Над 13-м сезоном шоу "Голос країни" Україна працює спільно з Польщею. Вокальний проект знімають у Варшаві, а транслюватимуть його в обох країнах українською. Прем'єра "європейського" сезону очікується вже восени, а поки продюсери показали, якою буде головна сцена.

Знімки оновленого знімального майданчика з'явилися на офіційній сторінці шоу в Instagram. Як розповіли організатори, цього року сцена буде унікальною, дизайн поєднує кольори прапорів України та Польщі.

Читайте також: Ми зробимо це безкоштовно: поляки погодилися зняти для України новий сезон "Голосу країни".

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

За словами продюсера проекту Володимира Завадюка, над створенням конструкції сцени працювала польська команда, а візуальну графіку створили українські декоратори.

"Впевнений, що це буде потужна колаба з нашими партнерами з Польщі. Нам точно є чим пишатися та чим вражати Європу. Проте ми повинні повчитися в них технологічності виробництва та бізнес-підходу до кожної деталі, - зазначив Завадюк. - Зовсім скоро на цій сцені зазвучить Україна. Зазвучить так, що її почують у кожному куточку. Вірю! Голос України звучить в Європі".

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Тренерами 13 сезону шоу "Голос країни" стали фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, музичний продюсер Іван Клименко та співачка Надя Дорофєєва - тренер-переможець 11 сезону.

Також у новому сезоні до проекту повернеться команда "Другого шансу", яку поведуть Олександра Зарицька (KAZKA) та Андрій Мацола.

Дата прем'єри "Голосу країни-13" поки залишається невідомою, проте домовленості вже зроблено. Програма має бути готовою до виходу в ефір восени 2023 року.

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Нагадаємо, що 12-й сезон "Голосу країни" дознімали вже після початку повномасштабної війни. Фінал шоу проходив у київському метро, і переможницею його стала Марія Квітка з команди "Другого шансу".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі