Лайм

Після скандалу з серіалом Юрій Горбунов вирішив віддати військовим свій орден "За заслуги"

У коментарі знаменитість підкреслив важливість розвитку кіноіндустрії

Актор та ведучий Юрій Горбунов, який опинився у центрі скандалу через зйомки серіалу "Інгулець", вирішив відмовитись не лише від державних мільйонів на проект, але й від свого ордену. Нагороду "За заслуги" II ступеня він отримав за волонтерську діяльність та благодійні заходи ще у серпні 2022 року.

У коментарі ведучим ISLND TV шоумен розповів, що на отримання ордену його висунули військові, проте фізична нагорода до його рук так і не дійшла, а про її отримання чоловік дізнався від друзів.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Коли ми звернулися в представництво відділу з питань нагород, нам сказали: "Вас представили військові до ордена. Ми не могли їм відмовити". Тільки до того моменту ми для військових дали близько 70 концертів... На той момент наша спілка передала ЗСУ близько 400 авто, а сьогодні це більше 800", - сказав актор.

Читайте на тему: Пропонували посаду міністра: Юрій Горбунов розповів, чому не пішов у політику.

"Знаєте, ми говоримо про військових і ордени, і ви маєте рацію – слова "орден" і "невійськовий" погано пишуться. Я готовий віддати цей орден будь-кому з військових, які зараз на передку. У мене його немає фізично, але якщо мені його дадуть, я готовий передати туди. Або хай зараз перепишуть на будь-якого героя", - також додав він.

Чоловік Катерини Осадчої підкреслив, що готовий віддати на фронт все необхідне, але при цьому наголосив, що розвиток кіноіндустрії у період війни є не менш важливим:

"Тепер мене зробили злочинцем... Я дуже хочу, щоб працювала економіка і моя індустрія. Я розумію, що є основний фронт... Коли мені зараз телефонують військові з підтримкою в приватних розмовах і кажуть: "А ми дивимося твоє "Скажене весілля". Бо це комедія, ми хочемо позитивних емоцій". Ми хочемо таку саму комедію зняти. Я ще раз наголошую, вона не про Поворознюка".

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Нагадаємо, нещодавно громадськість дізналася, що Горбунов виграв тендер на зйомку свого комедійного серіалу "Інгулець", у якому передбачається 24 серії. На цей проект держава мала виділити 33 млн грн, а реалізація його була запланована компанією "Прототип Продакшн" керівником якої є актор. Проте бурхлива суспільна реакція призвела до того, що вже через кілька днів ведучий записав відеозвернення, у якому заявив, що відмовляється від виділених грошей.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків